woensdag 17 februari 2021

Zwembad s avonds open

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Welkom bij de Aopen ICT winkel.

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bij het Boerhaavebad kun je op verschillende uren baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het water. Kinderen genieten bij ons op de glijbaan, bubbelbaden en stroomversnellingen.


Wedstrijdbad (minimaal banen beschikbaar) Maandag 07. Op Hemelvaartsdag en de Pinksterdagen gelden dezelfde openingstijden als in het weekend. Bij temperaturen lager dan graden, is het zwembad ‘ s middags en ‘ s avonds gesloten.


Het bad zal tijdens de ochtenduren, ook bij lagere temperaturen, open zijn.

Uiteraard melden wij via FB en onze website wanneer het bad gesloten is vanwege de lage temperaturen. Ook deze week hebben wij weer zomerse temperaturen. Daarom is het zwembad deze week extra lang open. Zwembad ook ‘ s avonds open ! Tot en met vrijdag ben je van 12:00. Vandaar het idee om gemeenten financieel te ondersteunen om de zwembaden langer open te houden in de zomermaanden, want dat kost geld.


Omdat het twee dagen lang al meer dan graden is en het ‘ s avonds niet meteen afkoelde, kon je afgelopen nacht zwemmen in het West-Vlaamse Wielsbeke. Tussen uur ’ s avonds en uur ‘ s nachts kon je er zwemmen. Er was muziek en vooral de glijbanen waren populair. Ze hebben er ook gewone zwembaden en een buitenzwembad.


In de zomer kan het dak van het zwembad open , voor lekkere frisse lucht, maar let op, want in de zomer kan het heel druk zijn! Entreeprijzen vind je hier. Openingstijden vind je hier. Sinds afgelopen vrijdag kan er genoten worden van de nieuwe interactieve waterplaygroun maar ook de andere waterattracties van het zwembad blijven natuurlijk leuk!


Zaterdagmiddag sloot het zwembad na een incident. Het zwembad in vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel gaat dinsdagmiddag weer open.

Dat heeft directeur Jos Mennen van de Oostappen Groep Vakantieparken dinsdagmorgen laten weten. Noordeloos – Bassa staal heeft zich verbonden als kledingsponsor van zwembad ‘De Spettertuin’. Toen Fieke Bassa hiervoor werd gevraagd was er geen moment van twijfel: “Mijn kinderen hebben al hun diploma’ s hier gehaal en we dragen het zwembad een heel warm hart toe.


Subtropisch zwembad en wedstrijdbad van Marveld Recreatie Beleef een subtropisch avontuur. Een bezoek aan ons subtropische zwembad natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt. In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. Méér dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Het bad opent maandag april en sluit zaterdag september om 17. Er is een met hout bedekt terras op het zuiden met ligstoelen, parasols en een prachtig uitzicht.


Er zijn twee douches en een ‘Evier Perigordine’ –een traditioneel aanrecht dat uit één steen is. De meest volledige site met ruim 66. Kom zwemmen in het gezelligste zwembad van Noord-Holland.


Meerdere keren verkozen tot zwembad van het jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.