maandag 15 februari 2021

Zwembad teststrips

Altijd korting voor vaste klanten! Voor 23:besteld = morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Pool Power zwembad producten. Verzending vanaf €in uur.


Teststrips controleren de kwaliteit van het water Teststrips van Interline controleren de kwaliteit van het zwembadwater. Deze teststrips meten zowel het chloorgehalte als de zuurgraad (pH) van het water. Dit is belangrijk om een schoon zwembad te behouden. En het geeft je aanwijzingen over hoeveel chloor je in het zwembad moet aanbrengen. Deze zwembad teststrips testen de alkaliniteit, pH waarde en de chloorwaarde.


Is de alkaliniteit wat te hoog of te laag dan zal de pH waarde ook wat meer fluctueren. Een goede alkaliteit zorgt ervoor dat de pH. Vergelijk de strip met de kleuren op de verpakking en onderneem de juiste actie om het zwembadwater weer op het juiste peil te krijgen.


Teststrips voor Aquachek Trutest digitale watertester , teststrips per verpakking. Dan zijn deze zwembad teststrips van BSI wat jij zoekt! Met deze teststrips kan je eenvoudig de pH-waarden, het chloorgehalte, de alkaliniteit en de hoeveelheid kalk in je zwembadwater meten. Dit geeft een indicatie welke onderhoudsproducten je nodig hebt om de waterkwaliteit van je zwembad op peil te houden.


Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit van het water test je snel en vakkundig met een testset. Met een zwembad tester test u op bijvoorbeeld pH, zoutgehalte of chloor. Koop vandaag nog teststrips (ook voor digitale meter) of meettabletten en kom erachter wat de kwaliteit van uw zwembadwater is!


Zwembad teststrips

Unieke aanbieding: teststrips voor uw zwembad tijdelijk nog voordeliger in onze webshop. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bestway Teststrips Stuks. Creƫer buiten ook een thuisgevoel!


EXIT zwembad teststrips (stuks) Met de EXIT zwembad teststrips controleer je de kwaliteit van je zwembadwater. Om het water schoon te houden, raden wij aan het zwembadwater regelmatig te controleren. Met deze 3-in-teststrips meet je de kwaliteit van het zwembadwater door middel van het chloorgehalte, de pH-waarde en de totale alkaliteit. Omdat wij partner van BOL.


Met de test strips van Improve test je iedere dag de kwaliteit van je zwembadwater. Meet onder andere het chloorgehalte en de zuurgraad (PH) van het water. Wordt geleverd op blisterkaart. Elke waarde heeft een invloed op de andere. Ik ga u waardevolle informatie vertellen over de teststrips water aquachek.


Ik vind het belangrijk dat je weet wat je meet en hoe je deze teststrips van aquachek moet aflezen om mooi helder maar vooral gezond zwembadwater of spa water te krijgen. De teststrips geven parameters weer en wel de belangrijkste 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.