maandag 8 februari 2021

Zwemles vanaf 4 jaar

Hier vanaf baby af aan elke week inhet water gelegen, met jaar mocht hij op les zwemmen. Hier hebben we voor het diepe badjes ondiep (echt ondiep, net aan te staan) daarna komt het diepe. Hier is het direct zonder bandjes of kurk. Onze zwem-ABC lessen voor kinderen vanaf jaar zijn kindvriendelijk en speels bij ir. Ga onbezorgd op vakantie als je weet dat je kind zich kan redden in een zwembad of buitenwater.


Wat is er nou leuker dan waterpret met de familie of vriendjes en vriendinnetjes?

Een overzicht van alle zwemlessen, zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op. Zwemles voor je kind nodig in Den Haag en omgeving? Dat in de meeste zwembaden zwemles wordt aangeboden vanaf jaar , wil niet zeggen dat ouders dit altijd doen. Bij elke les moet het rode bandje om de pols van uw kind zitten zodat elke lesgever weet dat uw kind pas op zwemles zit.


Zwemschool MnW geeft privé zwemles van hoge kwaliteit op een speelse manier. De zweminstructeurs hebben veel ervaring en zijn volledig gekwalificeerd en gediplomeerd. Onze privé zwemles : - Privé zwemlessen vanaf jaar ! Kleine groepjes van maximaal kinderen!

Spelenderwijs het diploma halen! Bovendien pikken ze al heel wat zwemvaardigheden op die van pas komen bij de ‘echte’ zwemles. Peuters die vanaf hun derde (of eerder) op baby- en peuterzwemles hebben gezeten, kunnen op hun 4e meestal meteen doorstromen naar de diploma A zwemles.


Individueel zwemles vanaf ,jaar. De beste zwemlessen bij u in. Wij starten met zwemles voor kinderen vanaf jaar. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal kinderen, in de fase van de beginselen van het zwemmen.


Ook is het mogelijk om een half uur zwemles te volgen. De watertemperatuur is ongeveer graden. In MiniSpetters zal uw kind een stapje verder gaan en een begin maken aan de eerste vaardigheden uit ons SuperSpetters programma.


Dit geeft uw kind al een voorsprong zodra hij of zij begint met de reguliere zwemlessen. Zwemacademie voor kinderen ( vanaf jaar ) Onze lessenreeksen worden ingericht volgens deze leermethode en hebben als hoofddoelstelling: jouw kind leren veilig zwemmen ! Vooraleer een zwemstijl aan te leren leert jouw kind eerst zichzelf efficiënt verplaatsen in het water met het oog op waterveiligheid. Vanaf ,jaar kun je starten met ABC- zwemles. We leren je veilig en met veel plezier zwemmen.


We zijn officieel licentiehouder van de Nationale Zwemdiploma’s. Kinderen die niet mee kunnen komen in een reguliere zwemlesgroep komen in aanmerking voor speciale zwemles in een aparte, kleine groep. Wij zijn Marja en Wout, twee ervaren zwemonderwijzers die al vele jaren actief zijn in het zwemonderwijs.

In groepjes van kinderen. Altijd zwemmen op het juiste niveau. Eerst tijdens de gewenningslessen wennen aan het water en daarna lessen met het pakje in diep water.


Wil je meer weten, informeer dan bij de receptie over de proefzwemmiddagen. Tijdens de eerste zwemlessen worden de kinderen watervrij gemaakt. Kinderen leren het effect van water kennen en moeten zich er prettig in gaan voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.