woensdag 14 april 2021

Zwemles borger

Het subtropische zwemparadijs van Hunzedal bestaat al vele jaren. Het zwemparadijs bestaat uit een 25- meter lang wedstrijdba een recreatiebad met een grote. Eerst voor het A-diploma, dan voor het B-diploma en tenslotte voor het C-diploma.


Aan de basis van de zwemlesmethode van EasySwim ligt de visie dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk móet zijn, maar dat ook kán zijn. Een EasySwim- zwemles is optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt. Goed zwemmen leer je bij Pagedal.

De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat u kunt bepalen welke aanbieder het beste bij uw kind past. Tijdens de zwemles wordt u als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, kunnen het dan halen. Kinderen met een diploma kunnen soms nog aanvullende diploma’s halen. Kun je geen zwemles betalen?


Gemeente Borger -Odoorn - Nationaal Paspoort v. In het mooie zwembad van Vries wordt zwemles gegeven op zaterdagochtend. Op het terrein van Visio de Brink ligt een zwembad waar rust gewaarborgd is en kinderen in diep en ondiep water kunnen leren zwemmen. Op het moment dat de les wordt afgemeld kan deze opnieuw worden ingehaald.

Wij kunnen uw kind op een veilige en speelse manier leren zwemmen. In de vakanties gaan de lessen. Vaak is het zwemdiploma een van de eerste diploma’s die een kind haalt en gaat een leven lang mee!


Vanaf jaar kunnen kinderen deelnemen aan de zwemlessen. Op de rug, op de buik, schoolslag, borst- en rugcrawl, onder water zwemmen, noem maar op. De samenwerking heeft vooral betrekking op. Het formulier vindt u links op de pagina onder zwemles. Wij bieden de mogelijkheid om een 10-badenkaart voor een bedrag van € 1aan te schaffen.


Hiermee kunt u vrij zwemmen tijdens de zwemles en een half uur na de zwemles , samen met uw kind. Hunzedal is een kindvriendelijk en veelzijdig vakantiepark dat gelegen is aan een recreatieplas. Dit jaar vieren wij ons 25-jarig bestaan. Wij organiseren zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Recreatiepark Hunzedal in Borger vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


We bieden zwemplezier voor een brede regio: Assen, Roden, Oosterwolde. Voor buitengewoon zwemplezier voor jong en oud ben je bij Pagedal op het juiste adres. Met een familieglijbaan, peuterbad en een wedstrijdbad met wipe-out parcours.


Het is belangrijk dat je kind in het waterrijke Nederland op jonge leeftijd al leert zwemmen. Je kunt hiermee beginnen als je kind ongeveer vier of vijf jaar is. Kijk op de website van de gemeente voor zwembaden in jouw woonplaats of kijk op de website Allesoverzwemles.

Bij ons leert jouw kind in mum van tijd zwemmen en wij zorgen daarbij ook voor het nodige plezier. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Zwemles bij Aquarena is een feestje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.