woensdag 7 april 2021

Zwemles scheg

Spelen Beleef de speeltuin op ijsbaan De Scheg ! De eerste betaling voldoet u bij de eerste zwemles aan de receptie. Alle volgende (maandelijkse) betalingen dienen te worden voldaan per IDEAL, waarvoor u een verzoek ontvangt per mail. U ontvangt alleen toegang tot de zwemles met een geldige leskaart, die verkrijgbaar is tijdens de eerste zwemles.


Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.


Zwemmen is voor iedereen leuk. Zwemles voor volwassenen Ook volwassenen kunnen zwemmen leren en ervaren dat water leuk, lekker en ontspannend kan zijn! Het Zwem-ABC is er voor iedereen!


Soms gebeurt het dat de zwemlessen moeilijk te betalen zijn. In de regio Deventer wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Deventer. Veilige zwemlessen in Deventer. Kinderen vanaf jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


Bekijk hier de tarieven voor het zwemmen bij De Scheg. Op onze webshop kunt u zich inschrijven voor zwemlessen en schaatslessen. Voor Zwemparadijs De Scheg (incl. Speelparadijs indien geopend), Kunstijsbaan De Scheg , de buitenbaden van het Borgelerbad of sportieve evenementen kunt u losse dagkaarten kopen.


De Scheg : van aquasporten tot zwemles en glijbanen Zwembad De Scheg in Deventer is een zwemparadijs voor alle leeftijden. Ga je met de kinderen naar dit zwemba dan kun je samen met hen van de glijbanen roetsjen, in het recreatiebad ontspannen of gewoon de noodzakelijke zwemlessen van het zwembad volgen. De SuperSpetters zwemles bij De Scheg en het Borgelerbad starten deze week.


Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het maanden durende traject:. Door het volgen van ons zwemlesprogramma, met behulp van de Swimsafe Floatsuit, raken kinderen vertrouwd met het water en leren zich redden in de meest voorkomende situaties. DEVENTER – De Scheg in Deventer heeft bij een kwaliteitstoetsing van de zwemlesmethode SuperSpetters het resultaat ‘uitstekend’ behaald. De toetsing werd verricht door de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond.


Alle facetten die de KNZB belangrijk acht binnen de zwemlesmethode SuperSpetters, zijn goed terug te zien in de zwemlessen. Beleef bij De Scheg een fantatische dag met water- en ijsbelevingen. Morgens bijvoorbeeld schaatsen in onze 4meter lange overdekte kunstijsbaan, met in het midden een ijsplein van bij meter voor beginnende schaatsers om te oefenen, sleetje te rijden of pirouettes te draaien. Meld je aan voor de zwemlessen van SuperSpetters (start op september) en zwem met het hele gezin voor €1- per maand mee! De Gezinspas is te gebruiken.


Toen wij na deze kijkles thuis kwamen was Alisa dermate van slag door het gebeuren met de betreffende instructeur dat zij direct al duidelijk maakte nooit meer naar zwemles te willen. In de vakantie ben ik met Alisa wezen zwemmen in de Scheg om toch te proberen haar weer het water in te krijgen. Starten met zwemles : Ongeveer twee weken van te voren krijg je een telefoontje van ons.


We doen dan een aanbod om te starten met de zwemles. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je aangeven dat je nog even wilt wachten. Dit heeft geen invloed op de plaats in de wachtlijst. Zwem- en sportcentrum de Beemd in Lochem beschikt over zwembassins, een sporthal en een gymnastiekzaal.


Vanaf het begin staat zelfredzaamheid voorop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.