dinsdag 6 april 2021

Zwemles peuters

Peuters gaan de 1e lessen met de ouder in het water, en na enkele lessen zonder ouder in het water. Uiteraard met de juiste drijfmiddelen om en onder toezicht van de zweminstructeur. Wij als zwemschool maken van de lessen altijd een feestje. Zo worden er regelmatig leuke onderwaterkiekjes gemaakt!


Tegen de tijd dat je kindje goed kan lopen mag het meedoen aan de puppy- of peuter - zwemles. Tijdens het peuter zwemmen leert uw kind samen met u meer zelfstandig bezig te zijn in en onder het water.

Dit kan vanaf een leeftijd van ± 2½ jaar. Deze zwemles duurt minuten per week. De zwemjuf of meester begeleidt de kinderen alleen in het water. De groepjes bij het Peuterzwemmen zijn niet groter dan leerlingen.


Ook leren ze te wennen aan het onder water bewegen en zichzelf te redden. Als je bedenkt hoeveel water er in ons land is, is het niet verwonderlijk dat steeds meer ouders hun kinderen op heel jonge leeftijd al op zwemles doen. Peuter zwemmen is voor kinderen van tot jaar. Er zijn kinderen die heel bang zijn in het water.


Als jouw peuter last heeft van watervrees, kun je beter nog een paar maanden wachten met peuterzwemmen.

Van doorzetten wordt de angst alleen maar groter. Veilig zwemmen met peuters. Doe je peuter altijd zwemvleugels aan.


Tijdens het baby- en peuterzwemmen bent u van harte welkom met uw kindje van tot jaar. Peuterzwemles Vanaf ongeveer 2½ jarige leeftijd kan uw kind meedoen met de peuterzwemles. Zwemles voor Peuters – Sportschool Denkers denkers.


Vaak krijgen de kinderen zwemles in groep maar er kan ook voor privéles geopteerd worden. Voor sommige kinderen kan het interessanter zijn om priveles te volgen. Op de clubs in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht beginnen we daarna met zwemles vanaf jaar. Tijdens Peutersurvival leren kinderen de basis van zwemles.


Daarom bieden wij verschillende activiteiten voor baby en peuter zwemmen aan, die u samen met uw kind kunt beleven. Baby, peuter en kleuter zwemonderwijs bij ZwemCentrum Zuidhorn. Direct beginnen, Heerlijk warm water, goed voor de ontwikkeling. Neem nu contact met ons op!


Dit wordt aangevuld met onderdelen die ze tijdens de zwemlessen ook. Lopende dreumessen en slimme peuters ontwikkelen natuurlijk heel anders en hebben daarom ook andere stimulans en uitdaging nodig. Om deze reden zijn de nieuwe baby, dreumes en peuter zwemlessen beter naar leeftijd en ontwikkelingsniveau ingedeeld.


Voor Baby en peuterzwemmen hoef je je niet in te schrijven, maar is geheel vrijblijvend. Peuter en kleuter zwemmen De peuters en kleuters gaan verder met de verkenningstocht in en rond het water.

Klimmen en klauteren op de kant en over de matten. Springen, drijven, bommetje maken en duiken in het water. Onder water gaan met de ogen open en iets van de bodem pakken. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Voor de baby’s vanaf weken en peuters van tot jaar hebben wij speciale lessen die ertoe bijdragen dat kinderen met veel plezier en zelfvertrouwen aan de zwemlessen voor het ABC diploma beginnen.


Onze zwemlessen worden gegeven op Het Roessingh, De Losserhof, Sauna Keizer en Landgoed de Elsgraven. Als een kind naar zwemles moet, zorg er dan voor dat de tijd ervóór ontspannen is. Ga op tijd van huis weg, zodat u zich niet hoeft te haasten.


Kom de allereerste keer iets eerder dan de anderen. Zo kan het kind goed zien wat er allemaal gebeurt. Praat met uw kind over deze belevenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.