woensdag 28 april 2021

Zwemmen port zelande

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


En dat niet alleen: hij is groter geworden, met een enorm Water Playhouse voor eindeloze wateravonturen. Voor je adrenalinekick zoef je door de Turbo Tunnel of van de wildwaterbaan.

Wist jij dat je ook voor één dagje naar Center Parcs kan komen? Van de wildwaterbaan tot het peuterbadje en van het buitenbad tot de glijbanen van dit mooie zwembad. Dit subtropische zwembad staat garant voor een heerlijke dag uit voor het hele gezin, dankzij veel verschillende zwembaden, een wildwaterbaan, spannende glijbanen en veel andere leuke attracties. Een paradijs voor de watersportliefhebber. Doe dan je boodschappen in onze supermarkt, bestel een pizza of laat je ontbijt of Table Cooking pakket bezorgen!


Aan het Grevelingenmeer en Noordzeestran een frisse duik in vele water- en strandsporten. Reserveer uw activiteiten vooraf online! Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter), golfslagbad en Water Playhouse! U vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Je hoeft niet heel ver te zoeken om het ideale feestje voor jouw kind te vinden.


Het aanbod is zo gevarieerd dat er voor iedereen wel iets zit. Port Zélande heeft het allemaal! Onze webcam laat u live beelden zien vanaf de Marina. Bekijk het huidige weer en de verwachtingen.


Spanning opzoeken kan ook in de 1meter lange wildwaterbaan of wat dacht u van een ritje door de spectaculaire donkere Turbo Tunnel? Een glijbaan met grote banden waar een. Buiten zwemmen mag overal in Zeeland. Behalve als staat aangegeven dat het verboden is. Zo is zwemmen in de kanalen gevaarlijk vanwege het scheepvaartverkeer.


Ook bij bruggen en sluizen kun je beter niet zwemmen. Natuurlijk biedt Zeeland meer dan zee alleen. In de binnenmeren kunnen kinderen veilig spelen en zwemmen. Hier kun je rekening mee houden.

Kom ons zwembad team deze zomer versterken! Minimale beschikbaarheid om te komen werken in de zomer is weken. Genieten terwijl je werkt? Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen. Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet.


Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand. De uitgelichte zwembaden hebben de mooiste glijbanen waar je veel plezier mee kunt maken. Samen of alleen, met of zonder bodyboar een glijbaan heb je in alle soorten en maten. De zwembaden met glijbanen in Zeeland zorgen ervoor dat je naast baantjes zwemmen ook met vrienden kan spelen in het water.


Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad. Dit is zeker mogelijk tijdens een dagje Center Parcs. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.