dinsdag 27 april 2021

Zwemles nijmegen

Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Nijmegen online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Lees echte reviews en boek nu! Reserveer online, laagste prijzen.

Zwemschool de Vin, veilig en verantwoord leren zwemmen dmv een zwempakje. Ook kinderen met PDD-NOS kunnen bij ons terecht. Welkom op de site van NV Sportfondsen Nijmegen. Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen. Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen.


Kunt u desondanks iets niet vinden? Neem dan contact met ons op! Een kindvriendelijk lesprogramma gegeven door ervaren zweminstructeurs. Dé zwemvereniging van Nijmegen en omstreken!

Aqua-Novio’geeft kinderen (en volwassenen) zwemles voor het SuperSpettersdiploma, zwemvaardigheid diploma’s, snorkelen en survival. Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Nijmegen ? Om de twee maanden tijdens het laatste kwartier van de laatste zwemles van de betreffende maand. Met uitzondering van de maand juli. De kijkmomenten zijn in januari, maart, mei, september en november.


Wanneer er dit op een nationale feestdag valt, zal het kijkmoment een week eerder plaatsvinden. Er zijn verschillende aanbieders van zwemlessen in Nijmegen , op verschillende tijdstippen (ook in het weekend of rechtstreeks vanuit school). Voor kinderen met watervrees zijn er speciale lessen.


Bekijk de film op ons kanaal. Heeft u een laag inkomen en kinderen van tot en met jaar die nog geen zwemdiploma A hebben? Vanaf richting Venlo: volg de Aen neem afrit Nijmegen – Dukenburg. Bij het winkelcentrum houdt u links aan.


Deze zwemles is één op één en daardoor dus geheel op maat. De dag en tijd worden samen met u bepaald. Dat kan in het Erica Terpstra Sportfondsenbad tijdens onze 2-uurszwemles. Na een proefperiode van drie weken kunnen wij beoordelen of deze zwemlesmethode aansluit bij uw kind. Sneller het zwemdiploma A? Deze proefperiode dient uiterlijk op de dag van de eerste zwemles te worden voldaan.


Zwemvereniging Aqua-Novio ’geeft kinderen (en volwassenen) zwemles voor het SuperSpettersdiploma en de zwemvaardigheid diploma’s snorkelen en survival.

Zes dagen in de week wordt er zwemles gegeven door enthousiaste en goed opgeleide instructeurs voor een concurrerend aanbod. Wij lessen in kleine groepen van maximaal kinderen. Wij proberen zo veel rekening te houden met het denk- en belevingspatroon van uw kind. Daarom zal u bij het gedeelte van het watervrij maken van de kinderen de zwemlessen veel speelse lesmethodes terug zien. Plezier tijdens de zwemles is heel belangrijk!


Hier vindt u alle werkzaamheden waarmee de Nijmeegse Reddingsbrigade zich bezig houdt. Dit wordt niet door Leergeld Nijmegen vergoed. Zwemlespakketten worden NIET vergoed. Werkwijze: Als uw aanvraag voor zwemlessen is goedgekeur krijgt u een zwemcheque per post toegestuurd. Deze cheque levert u in bij het zwembad of de zwemvereniging waar uw kind zwemt.


Het zwembad of de vereniging stuurt de rekening rechtstreeks naar Leergeld. Veilige zwemlessen in Nijmegen. Kinderen vanaf jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


Bij Zwembad de Plons kunt u terecht voor zwemles of heerlijk ontspannen zwemmen. Het leren zwemmen is voor iedereen van belang en daar zet de Nijmeegse Reddingsbrigade zich voor in. De brigade geeft zwemles in Nijmegen volgens het Zwem ABC en is hierin een erkent ‘’Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma’s’’. Bent u op zoek naar zwemles voor uw kind voor het A-diploma of een ander diploma uit onze diplomalijn?


Vindt u daarbij de kwaliteit van de zwemschool belangrijk? Uw kind staat bij ons centraal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.