donderdag 2 april 2020

U bank steigerhout

Betaalbare steigerhouten banken! Hoe meer u besteedt, hoe hoger de korting. Niet te missen - Kom Langs! Vind u banken het nu op Kensaq. Mooie U -loungehoek van gebruikt steigerhout.

De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits. Direct online samenstellen en bestellen. Steigerhout U - bank Juhani. Mooie steigerhouten U - bank met een loungebank gedeelte met schuine rugleuning en aanzetstukken met rechte rugleuning. Dus de tussenruimte tussen de aanzetdelen is c. Al onze meubelen zijn in elkaar geschroefd met kwaliteits schroeven.


De masterbank Amsterdam is een comfortabele en duurzame steigerhouten U hoekbank. Door de comfortabele zit kunt u heerlijk genieten in deze bank.

Omschrijving deze u - bank is gemaakt van steigerhout welke behandeld is met een white wash (zie foto). Het is mogelijk om de bank. Nieuw Ophalen of Verzenden. De wash is waterafstotend zodat de bank ook zeker geschikt is om buiten te plaatsen. De U - bank zal in elementen worden geleverd met de nodige schroeven en een handleiding.


Dat wil zeggen dat er klein maatverschil zit in de breedte van de planken. Als u de schroeven na montage niet wilt zien dan mengt u het schuurafval met houtlijm. Breng dit aan met een plamuurmes. Hoekbank, gratis bouwtekening voor steigerhout. Deze tekening voor een hoekbank past bij de loungebanken en lounge tuinstoelen.


Bekijk ons aanbod nu online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bent u op zoek naar tuinmeubels?


Shop tuinmeubels hier direct online.

Bestel Banken online of bezoek de winkel. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. U Vormige steigerhout hoekbank Bouwpakket op maat.


Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout , schroeven en een bouwtekening. Zelf een U vormige hoekbank van steigerhout maken is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest. Dit artikel is een maatwerkartikel, en heeft een levertijd van circa 2-werkdagen. Prachtig vormgegeven design loungebank van topkwaliteit steigerhout. Mooi afgewerkt met tafeltjes in de hoeken verwerkt!


De zwevende hocker (extra te bestellen) heeft dezelde afmeting als de tafeltjes die in de bank zijn verwerkt. Een prachtige lounge bank waar u met veel mensen heerlijk kunt zitten. Maar u kunt hier ook heerlijk op liggen. Deze U - bank lijkt te zweven boven de grond en heeft daardoor een geweldig effect!


In elke maat te verkrijgen, en met onze mooie tuinkussens zit u er heel comfortabel bij. Heerlijk genieten van de zitruimte op deze bank , een plaatje in uw tuin. Gemaakt van oud goed gedroogd steigerhout. Klik op de afbeelding om de volledige bouwtekening gratis te downloadenKlik op de volgende link om de bouwtekening van de steigerhouten U - bank gratis te downloaden: Bouwtekening Downloaden Sla hem gerust op je computer op.


U kunt bij de opties kiezen wat voor soort aanzetdeel (of met eindleuning of met chaise longue gedeelte) u wilt en aan welke kant. Zo kunt u dus ook kiezen voor chaise longue aanzetdelen. Van een steigerhouten bank met of zonder rugleuning, tot een lounge of hoekbank. Alle steigerhouten banken zijn in iedere maat leverbaar.


Staat je gewenste afmeting of afwerking er niet bij? Wellicht ziet u dan uw project terug op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.