woensdag 15 april 2020

Veranda dak

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Prachtige douglas veranda inclusief polycarbonaat dak.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Geniet langer van uw tuin met een glazen schuifwand in uw veranda of aanbouw en creëer je eigen tuinkamer.

Veranda U wilt de heetste zon buiten het huis houden, maar zo weinig mogelijk licht verliezen. U wilt overdekt buiten zitten en ten volle van een “langere” warme zomer kunnen genieten, ook als de barbecue in het water dreigt te vallen. Glazen veranda dak maken met de klemprofielen van Glasdiscount. Houtenveranda voorbereid voor enkel glas. Compleet op elke gewenste maat tegen discount prijzen.


Houten veranda compleet voorbereid op glasEen compleet bouwpakket voor het maken van een veranda , terrasoverkapping of carport. Een veranda met een glazen dak brengt meer lichtinval in huis. Daarnaast creëert al het glas een groter en opener ruimtegevoel.

Een glazen dak past vrijwel bij elke woningstijl en interieur. Je kan de profielen van de ramen er immers naadloos op afstemmen door bijvoorbeeld hout dan wel aluminium te kiezen. Veranda dak hout Complete veranda pakketten om zelf te bouwen Zelfs in Nederland kunt u genieten van het buitenleven en dat fijne vakantiegevoel gewoon thuis beleven met een veranda op maat die u met eigen handen eenvoudig heeft kunnen plaatsen.


Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Een Veranda van aluminium is onderhoudsvriendelijk.


Aluminium is bestand tegen alle weersomstandigheden, win regen, zon het heeft geen invloed op uw Veranda. Deze veranda is bevestigd tussen het huis en de garage, voorzien van een glazen dak , een glasschuifwan spiekozijnen en zonwering. De eyecatcher van uw veranda is de buitenvloer van vlonderplanken en een sierlijk houten verandahekwerk rondom.


Daarbij kan er qua verandadak gekozen worden voor betonstaalmatten met een groen klimplanten- dak , dubbel lip planken of bijvoorbeeld schaduwdoek tegen de zon. Wilt u een waterproof dak kies dan voor glas of kunststof golfplaten. Tuinkamer met veranda dak. Vroeg in het jaar genieten van het buitenleven?


De tuinkamers met veranda dak maken het mogelijk, doordat de voor- en zijkanten van deze tuinkamers zijn afgesloten. Deze tuinkamers met veranda dak lenen zich perfect voor zelfmontage. Wenst u liever hulp bij de montage?

Onze gespecialiseerde monteurs komen u graag helpen. U kunt bij ons een lariks veranda of douglas houten veranda met schuin polycarbonaat dak of een douglas terrasoverkapping met een plat epdm dak kopen. Een douglas veranda kunt u tegen uw huis of schuur plaatsen. Het dak van de Douglas tuin veranda bestaat uit 16mm polycarbonaat platen en aluminium schroefprofielen. Ook wordt dit volledig op maat en compleet met bevestigingsmateriaal en handleidingen geleverd.


Dan hebben we voor u de veranda ’s met glas in het dak verwerkt. Een moderne aluminium veranda. Een Greenline veranda sluit perfect aan bij een moderne tuin en terras. U kan deze veranda ’s kopen in antraciet of wit van verschillende soorten polycarbonaat.


Bovendien worden Greenline veranda ’s milieuvriendelijk geproduceerd. Dan is de houten veranda een goede oplossing. Mede door het polycarbonaat dak wordt veel licht doorgelaten en geniet u toch optimaal van de warmte van het zonnetje, terwijl u lekker overdekt zit. Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies zoals serres, veranda ’s, en lichtstraten in een straal van ongeveer km rondom Veghel. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit van uw aluminium product bewaken.


Het platte dak geeft de houten veranda een moderne, strakke en tijdloze uitstraling. Doordat het platte dak uit één dakvlak bestaat is de constructie makkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.