donderdag 23 april 2020

Wildwaterbaan heijderbos

Telefoonnummer, reviews en meer! Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Bedwing de kolkende stroom van de wildwaterbaan , de allersnelste van Center Parcs.


Of verken de rustgevende onderwaterwereld van een verzonken sta tussen exotische vissen. Carola,Rob,Jeroen en Jennifer en als Cameravrouw Priscilla :P haha.

Naar aanleiding van een ander topic open ik nu hier een nieuw topic over. Ik ben benieuwd of er nog meer verhalen zijn. Ook van andere wildwaterbanen of golfslagbaden.


De kinderen spelen in de uitdagende Jungle Dome en het zwembad. Gelegen vlakbij de Duitse grens op een half uurtje van Nijmegen. Met duikbril op kan je op zoek naar de verzonken stad en haar unieke bewoners. Of leer duiken van één van de professionele duikinstructeurs.


Kinderen vanaf jaar kunnen al een echt duikbrevet behalen.

Er zijn veel bijzonderheden die een bezoek aan het subtropische zwembad erg gaaf maken. Met de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken. Het zwemparadijs is ideaal voor kids.


Ze vervelen zich geen moment in het kinder-doe-bad of verzonken schip. Het park ligt mooi aan het water. Op de achtergrond de Jungle Dome. We naderen de plaats van bestemming.


Het dorpje Heijen in Noord-Limburg. Dit park heeft tot op heden de snelste wildwaterbaan van heel Center Parcs. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het.


Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs! De Kempervennen heeft een leuk stuk voordat je naar binnen gaat, maar ik vind die twee stukken buis bij de grot vreselijk. In het begin vaak een beetje te diep en het stuk na de val naar binnen erg rommelig met de familieglijbaan die er bij komt en de opstoppingen voor de bult. Nadat ze een flink aantal keren van de glijbaan waren gegaan, hebben we met zijn allen de wildwaterbaan gedaan.


Dat is toch wel een absolute must als je in een Center Parcs bent.

Meteen lekker met de schouders onder water. Er zijn snelle stromingen, hobbels, bochten en nog meer. Voor de echte durfallen is er een spannende wildwaterbaan.


Heijderbos vind ik een beetje een onsamenhangend geheel. Deze wildwaterbaan beschikt over een snelle afdaling. Het is goed om te kijken vanaf welke leeftijd en lengte de wildwaterbaan gebruikt mag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.