vrijdag 10 april 2020

Vetvangput prijs

Prijslijst van de vetafscheiders van Grease Guardian. Aquafix helpt u vrijblijvend met de juiste keuze vetafscheider. Lees meer over de juiste vetafscheider keuze. De grootte en het materiaal van een vetafscheider zijn o. De prijs voor het legen van een vetafscheider hangt af van het formaat en de frequentie. Een abonnementsvorm is wat voordeliger dan wanneer we onvoorbereid langs moeten komen.


Uw locatie is niet van belang. Onze eigen voertuigen rijden continu door heel Nederland. Wij rekenen daarom geen aparte voorrijkosten of kilometervergoeding. Aanvraag versturen is mislukt.


Controleer uw velden en probeer het nog eens. De standaard HDPE vetafscheiders, (vetput, vetvangput , Grease separator, vetputten) zijn voorzien van een CE-markering en een rendementsattest vlg. Waarom een maatwerkverzoek indienen.


Op de website van infomil en in het activiteitenbesluit (artikel lid en 4) en (artikel lid 5) kan u lezen dat een. Wanneer reiniging en ontstopping geen uitkomst meer bieden, zorgen de specialisten van HRT - Holland Riooltechniek voor constructieve oplossingen. Een mechanische vetafscheider bespaart t. Een vetvangput vangt een mengsel van water, vet en slib op.


Het slib zinkt, omdat het zwaarder is dan water. Vetten en oliƫn drijven juist op het water. Het schone water, tussen het vet en het slib stroomt weg naar het riool. Voor grootkeukens, slagerijen, vleesverwerking, bakkerijen, horeca etc. Als optie kunnen wij de afscheiders voorzien van vetlaagdikte meting met alarm.


Wij hebben een goed product met een scherpe prijs en dat maakt ons tot de goedkoopste vetput leverancier. Daarnaast leveren wij een extra service, wat ons maakt tot het juiste adres voor uw kunststof vetput op maat. Wij kunnen namelijk zorgdragend voor het plaatsen van de put en belangrijker nog, het in orde maken van de afvoerleidingen.


Een vetafscheider of vetput is verplicht als u afvalwater met vet loost. Hoe werkt de vetput, hoe voorkomt u problemen en hoe lost u ze op? Dit kan overigens aangescherpt of versoepeld worden door het bevoegd gezag mits de goede werking van de afscheider is gewaarborgd (daar hoeft geen maatwerkvoorschrift voor worden opgesteld). Wij bieden u het beste onderhoud tegen een aantrekkelijke prijs.


Met vetputten en vetafscheiders weten wij wel raad. Vetafscheiders zijn er in veel soorten en maten en dus ook in veel verschillende prijsklassen. Voor een actuele prijs kunt u ook hier kijken.


Maar voor een gedegen advies en prijsstelling kunt u het beste contact met ons opnemen. Hoewel Van der Velden Rioleringsbeheer kiest voor de beste afscheidingsinstallatie, heeft ook deze niet het eeuwige leven. Op vertoon van de factuur van uw huidige erkende inzamelaar – verwerker, garandeert Riool.


Welkom bij Wijtmans Plastics.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.