vrijdag 3 april 2020

Uv lamp 9 watt vijver

Voor 16:bestel morgen thuis. Lees onze adviesberichten, gebruik de keuzehulp of laat onze productexperts je helpen. Bekijk nú ons Ruime Vijver Aanbod! Compleet Aanbod UV-C Lampen Watt.


Oase, Hozelock en Super Fish.

Uitleg Tijdens de zomermaanden wordt u vijverwater snel groen. Wanneer de lichtstraling verminder is het raadzaam om de lamp te vervangen. Contact ons indien u vragen heeft ! Vervang de UVC lamp of UV lamp in uw vijver elk seizoen. Het is belangrijk dat deze in goede staat verkeert en dient elk seizoen vernieuwd te worden.


Welke capaciteit de UV filter moet hebben is voornamelijk afhankelijk van de vijverinhou de visbezetting en de ligging van de vijver. Na deze periode zal de kracht van de lamp afnemen met als resultaat dat uw vijver minder goed beschermt zal zijn tegen algen. Zo kunnen dode zweefalgen direct worden opgevangen in het filter en komen zij niet terug in de schone vijver.

Hoeveel Watt moet de UV lamp voor de vijver zijn om zweefalgen in uw vijver tegen te gaan ? Tips en adviezen van Vijverwereld. Staat je merk er tussen, dan is deze zeker geschikt. Je vindt deze lengte bij de specificaties.


Let er op dat deze is gemeten inclusief aansluiting. Als de lengte ook overeenkomt, dan kun je ook deze lampen nemen. Verfraaien van uw huis met Lampen. Ruim assortiment online bestellen! Bovendien is deze UVC lamp speciaal geschikt voor de Velda Cross-Flow en Giant Biofill XL.


Oase Uv lampen kunnen ook gewoon tussen het filter en de pomp geplaatst worden, door simpel de vijverslang te onderbreken. Wesdijk heeft veel ervaring met UC-C lampen en adviseert u graag. Het verdient dan aanbeveling de lamp te vervangen. Deze lampen hebben meer rendement en een langere levensduur dan de gangbare modellen.


Onze zeer aantrekkelijk geprijsde lijn UV lampen voor de vijver. Een UVC lamp of UV lamp voorkomt het groen worden van het water en. Uitleg over de werking en over de hoeveelheid watt u nodig heeft voor een optimale werking tegen zweefalg.

Een uv lamp voorkomt het groen worden van het water door zweefalgen. De zweefalgen kunnen explosief vermeerderen, dit gebeurd meestal in het voorjaar en de zomer. UV -C lampen voor de vijver. Bitron voornamelijk in de afsluiting van de lamp. Snelle levering en gratis retour!


Deze lampen zijn geschikt voor iedere consument maar bij de plaatsing van een nieuwe lamp dient er nauwkeurig te werk te worden gedaan. De bacteriën in de vijver en filter zal iets afnemen, maar dit zal het biologisch evenwicht van uw vijver niet beïnvloeden. Zo krijgt en houdt u een helder vijver. Daarmee gaat de vijverlamp een vijverseizoen mee bij continu gebruik.


Wilt u nog andere varianten bekijken? Als er een UV - lamp geplaatst wordt in de vijver , is een vijverpomp noodzakelijk. Het water moet namelijk langs de UV - lamp geleid worden, om alle micro-organismen aan te kunnen pakken. Een UV - lamp is een ideaal desinfectiemiddel voor het vijverwater.


Het water wordt als het ware gesteriliseerd en zweefalgen, ziektekiemen en schimmels worden gedood. Dit levert kristalhelder water op en een gezond vijvermilieu voor vissen en planten. Leverbaar in 1 en Watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.