vrijdag 3 april 2020

Wilgentenen schutting intratuin

Extra scherpe meterprijzen. Afscheiding met lange levensduur. Deens Design van Eva Solo. Bekijk ons exclusieve aanbod! Op zoek naar een terrasverwarming? Ruim assortiment voorradig!


Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Schuttingen tegen lage prijzen. Bestel hier tuinafscheiding online. Bespaar tot wel via kiesproduct. De meest geadviseerde paaldikte is 7×cm.


Het resultaat is een mooie, volle bamboe schutting. Bamboescherm black: Deze bamboematten zijn gemaakt van donkere bamboestokken en zijn daardoor uitgesprokener van kleur dan de andere bamboematten in ons assortiment. Bamboescherm gelakt: deze matten zijn gemaakt van gelakte bamboestokken, waardoor ze nog duurzamer zijn.


Wilhout is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentenen. Door de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kan dit op brede schaal worden toegepast. Wilhout heeft eigen bossen waarin de wilgentakken wordt geteeld. Plaats je plant eens in een plantenmand! Klimop is een zelfhechtende klimmer die geen steun nodig heeft om tegen een muur of schutting te klimmen.


Omdat hij wintergroen is zorgt hij hele jaar voor kleur in de tuin. Klimop kan ook zelf dienen als schutting : als je grootbladige klimop door een stalen hekwerk vlecht, heb je in een mum van tijd een oersterke en groene afscherming! Intratuin heeft natuurlijk óók alles voor tuin, terras en balkon. Een tuin hoeft niet per se achter een huis te liggen, tenslotte.


Voor heel veel mensen is het terras of balkon hun tuin. Want op je terras of balkon kan je vaak heel veel groen kwijt. En dat lekkere plekje is pas echt compleet met een leuke tuininrichting. Dit hekwerk is ontworpen om te worden gebruikt met een metalen schutting (niet inbegrepen).


Zo kan je een grens creëren, een pad of oprit afschermen of je buitenruimte een andere uitstraling geven. Het scherm kan ook als privacy-, wind- of zonnescherm worden gebruikt. Het hekweefsel is gemaakt van duurzaam, weerbestendig PVC dat gemakkelijk t. Haal vandaag nog die schuttingen in huis. Bent u op zoek naar een wilgentenen schutting met een natuurlijke uitstraling die past bij uw tuin?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens is het mogelijk om van dit vlechtmateriaal naast wilgentenen schuttingen ook plantenbakken, balkonschermen, afscheidingen voor klikobakken, rozenbogen en vele andere objecten te maken. Zijn de wilgentenen eenmaal verwerkt of gevlochten, dan zullen deze - na het drogen in de zomer - een goede vormvastheid hebben.


Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om de wilgenmatten te komen bekijken en direct af te halen. Houd jij van natuurlijke elementen en wil je dat je schutting een organisch onderdeel wordt van je tuin? Dat kan met natuurmatten, rollen van bijvoorbeeld wilgentenen. De rollen zijn niet duur en kun je eenvoudig bevestigen op bijvoorbeeld betongaas.


Een wilgentenen schutting kun je bovendien bijknippen met een snoeischaar. Wilgentenen schutting , puur natuurlijk in dag geplaatst. Niets is zo mooi als een wilgentenen schutting. En deze schutting is ook milieuvriendelijk. Levende wilgentenen schutting.


Met verse tenen kunt u ook een levende wilgentenen schutting maken. De tenen kunnen zonder kluit in de grond gezet worden, waar ze al snel wortels zullen ontwikkelen en zullen uitgroeien tot wilgenboompjes. U kunt die boompjes weer met elkaar verbinden en zo krijgt u een prachtige levende wilgentenen schutting. Dit is de klassieke wilgentenen schutting die ter plaatse in de tuin wordt gevlochten.


Het vlechten is een specialistische klus die flink wat spierkracht vereist, dus een bedrijf zoals Wilhout inhuren is een verstandige keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.