maandag 20 april 2020

Zwembad sommelsdijk

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Creëer buiten ook een thuisgevoel! De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad , foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel. Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Zo is er een zwembad , een tennisbaan, een bowlingcentrum en heel veel meer.


Liever wat eten en drinken? Daarvoor kun je terecht in het partycentrum. Een leuke plek om een bruiloft of jubileum te vieren!

Dat blijkt uit extern onderzoek in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Sommelsdijk ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Sommelsdijk op een rij. Zij hebben ervaring op dit gebie door een onderzoek naar de toekomst van de zwembaden in de gemeente Apeldoorn. De gemeente heeft daarom een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren door Sportfondsen Nederland.


Vorige week werd in een persbericht van de gemeente de inhoud van het rapport openbaar gemaakt. Ons zwembad , zeker door de aanwezigheid van een glijbaan en een kinderba biedt uitstekende mogelijkheden op het gebied van vrij zwemmen en eventuele kinderfeestjes. Controleer dus regelmatig het zwemrooster voor afwijkende openingstijden.


Heb je vragen over het rooster, of wil je meer informatie over de activiteiten binnen het rooster zoals hierboven vermeld? SRGO verbindt lokaal organiserend vermogen met als doel een vitale samenleving op Goeree-Overflakkee te. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Bestel ook online bij Leen Bakker. De calamiteit met de defecte zuurpomp in zwembad de Staver in Sommelsdijk had eerder ontdekt moeten worden. Eind oktober moest het bad ontruimd worden.


Zwembad in Sommelsdijk , Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad. Deze prachtige locatie is gelegen in het Zuid-Hollandse Sommelsdijk.

Een knus en luxe vakantiehuis waar u heerlijk kunt ontspannen. De vorige keren dat ik hier stond heb ik u gevraagd en bijna gesmeekt om snel iets te doen aan de gevaarlijke situaties in het zwembad van de Staver,” begint hij zijn inspraak. Het zwembad en de ruime tuin is volledig voor u als gast.


Helaas nog zonder resultaat. Nog steeds lopen bezoekers en personeelsleden dagelijks grote risico’s door in het zwembad te staan. Sportfondsen kregen op april de opdracht tot het uitvoeren van een zwembad analyse over de Staver in Sommelsdijk. Dat was uit opdracht van het college van Burgemeester en Wethouders.


De aanleiding hiervoor waren de aanhoudende vragen over de klimatologische omstandigheden en de bedrijfsvoering in het zwembad. Hierbij is door een onvoorziene storing van de zwembadinstallatie de PH-waarde onder de wettelijke toelaatbare waarde gedaald en bij constatering hiervan is het zwembad onmiddellijk ontruimd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.