woensdag 13 november 2019

Leslie tuinmeubelen

Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! De grootste collectie tuinmeubels vind je hier!


Meubels tegen lage prijzen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het is onze missie om het verblijf in tuin en op het terras te veraangenamen. Daarvoor hebben wij een groot scala aan producten beschikbaar.


Nieuwe trends en tijdloze. Doordacht en compleet, dat is onze collectie. Onze catalogus is een overzichtelijke weergaven van onze totale collectie. Elk product heeft echter unieke kenmerken, en past in een bepaalde beleveniswereld.


In de Take it Easy belevingswereld hebben we de Soho- tuinmeubelen gezet. Deze behoren tot de toppers van onze collectie. Soho kenmerkt zich door hoogwaardige materialen. De verstelbaarheid van de stoelen zorgt voor het comfort dat bij deze tuin past. Betrouwbaar en flexibel vinden zij belangrijk.


Lesli Living controleert regelmatig de kwaliteit van hun producten. Daarnaast staat een goede service voorop. De producten proberen zij zoveel mogelijk op voorraad te behouden. Daarmee versterken zij hun service.


Wilt u contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Lesli bestaat uit een aantal zeer diverse bedrijven en merken. Klik hieronder op de bedrijfslogo’s om te kijken wat wij allemaal doen. Met familie, vrienden en huisdieren.


Wij zijn in staat een complete en volwaardige range aan tuin- en terras artikelen te leveren. Parasols en sfeerartikelen voor uw tuin maken tevens een belangrijk deel uit van onze collectie. Het grootste gedeelte van onze collectie importeren wij uit China, Vietnam en Indonesië. Alles uit voorraad leverbaar!


Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan. Boek uw Hotel in Leslie online. Lesli heeft een groot assortiment tuinmeubelen variërend van wicker loungesets tot teakhouten tuinbanken.


Geling tuinmeubelen is een speciaalzaak in tuin en serremeubelen, en bestaat al ruim jaar en is een begrip in de Achterhoek. Onze speciaalzaak heeft een grote collectie tuinmeubelen in diverse stijlen en materiaal soorten. Wij beschikken over deskundige medewerkers die U van a tot z kunnen adviseren.


De set is voorzien van aluminium antraciet gepoederd coated frame met dikke polyester kussens. Door de opstaande rug en goed gevulde kussens met koud schuim heeft deze set een perfecte zitvorm. Onze missie is uw verblijf in de tuin en op het terras te veraangenamen.


Zoals u ziet hebben wij daarvoor een groot scala aan producten beschikbaar. Onze collectie kenmerkt zich door enerzijds frisse ideeën en anderzijds tijdloze ontwerpen die zich hebben bewezen. Kijk hier naar de online CATALOGUS.


Tendence tuinmeubelen is een leverancier van buitenmeubelen voor particulier, horeca, zorginstellingen, etc. Door het uitgebreide assortiment aan merken hebben weer zeer uiteenlopende producten in ons Assortiment. Het toonaangevende merk Nardi voor particulier en horeca behoord hiertoe. De tuinmeubelen zijn in veel verschillende opstellingen te verkrijgen.


De weersbestendige materialen die gebruikt worden zijn onder andere wicker, teak, aluminium, natuursteen en HPL. Alle outdoor meubelen komen uit Vietnam, Indonesië of China. Azië is het beste continent waar tuinmeubelen geproduceerd kunnen worden. Woont u nabij Eindhoven of Tilburg en bent u op zoek naar tuinmeubelen van zeer goede kwaliteit? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen, zoals Helmon Oirschot of Deurne.


Wellicht wilt u advies over de tuinmeubelen die wij verkopen. Bekijk hier al onze vestigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.