dinsdag 19 november 2019

Sauna port zelande

Een sauna van Fonteyn staat voor hoge kwaliteit. Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Kom lekker tot rust tijdens je vakantie in de sauna. Badkamer met sauna , bubbelbad en.


Dit keer bezoekt de familie Port Zélande,.

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Naast zwemmen kan je ook een avontuur beleven in de 1meter lange wildwaterbaan of de donkere Turbo Tunnel, waar een sterke waterstraal je met een rubberband door een tunnel stuwt. Center Parcs Port Zelande gemaakt door TripAdvisor-leden. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


Als gevolg van het afnemende saunabezoek en de continu oplopende kosten is het voor ons niet langer verantwoord om de sauna in zijn openbare functie te continueren. We hebben dan ook besloten de sauna voorlopig niet meer open te stellen. De sauna zal in afgeslankte vorm nog beschikbaar zijn voor 1- of meerdaagse beauty arrangementen.

Op de 2de en 3de plaats Port Zélande en De. Uitwaaien aan zee in Comfort, Premium en VIP cottages voor tot personen. Maar er zijn ook aangepaste mindervaliden cottages, compacte appartementen, Lodgetenten voor het betere buitenleven en Kindercottages mét speeltuintje.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Schrijf je Gratis in en Ontdek Jouw Stad voor een Onverslaanbare Prijs! Zwemparadijs aqua mundo port zelande Dit subtropische zwemparadijs heeft veel te bieden.


Aqua Mundo - Port Zélande. And not just that: it is now bigger, and has an enormous Water Playhouse for endless water adventures. You can slide through the Turbo Tunnel or the wild water rapids for your adrenaline kick. And do you fancy learning to dive?


Informatie over de accommodatie Duiken, surfen, zeilen, - Port Zélande is gemaakt voor spectaculaire sporten. Zo bevindt het zwembad van Port Zélande zich niet onder een dome en is het dak iets lager. Hierdoor voelt het wat compacter allemaal, maar vergis je niet: dit zwembad is zéker leuk en staat garant voor een te gekke ervaring voor jong en oud.

Ook hier tref je een golfslagba wildwaterbaan, diverse glijbanen, sauna , turks stoomhad en buitenbad. Het sauna en beauty centrum van Zeeland en Zuid west Nederland. Scandinavische sfeer in prachtige omgeving.


Zudem gibt es mehrere Wegmöglichkeiten, da es Rutschen sowie eine Weiche gibt. Wellness zoals het bedoeld is. Im Video könnt ihr die Wegmöglichkeiten selbst auswählen.


Landal Port Greve is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.