woensdag 13 november 2019

Zweefparasol 350

Zweefparasol 350

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online! Haal vandaag nog die garden impressions zweefparasols.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 699. Aluminium zweefparasol van het merk TecTake met een doorsnede van m, incl. Een zweefparasol is een handige parasol voor boven je tuinset, omdat de stok niet direct onder de parasol staat. Daarnaast is de zweefparasol eenvoudig te draaien, waardoor je altijd in de verkoelende schaduw zit.


Ook kun je kiezen voor een inklapbaar of kantelbaar model. Zweefparasols zijn er in ronde-, vierkante- en driehoekvorm. Bij Tuinmeubelland hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je hebt de keuze uit diverse groottes.


Niet geheel onbelangrijk, de kleur van de zweefparasol. Op welke plek je de zweefparasol neerzet is minder belangrijk dan de gewone parasols. Accessoires voor uw zweefparasol.


Als u uw parasol echt makkelijk wilt gebruiken is het aan te raden om ook een parasolvoet aan te schaffen. Hier verkopen wij verschillende soorten van. Zo zijn er normale parasolvoeten, maar er zijn ook voeten met wielen eronder, waardoor uw zweefparasol verrijdbaar wordt.


Laagste prijs en grote collectie! Zo kan je de parasol bijstellen als de zon hoger of lager komt de staan. Kortom, een fijne parasol voor iedereen die veel, vaak of langdurig buiten zit.


De diameter van de paal is centimeter. Op zoek naar een mooie vierkante parasol met of zonder volant? In het ruime assortiment kiest u voor een staande- of zweefparasol die overeenkomt met uw wensen.


Deze ronde Alabama zweefparasol in de kleur Light Taupe met een Antraciet framewerk heeft een doorsnede van Ø 3cm. Met deze Alabama zweefparasol haalt u de schaduw op uw. Het zwarte doek is gemaakt van polyester en biedt de hoge uv-bescherming van factor 50. Zo zit je beschermd tegen de allerfelste zonnestralen toch lekker buiten.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De zweefparasol heeft een afmeting van maar liefst 3cm. Je zweefparasol blijft hierdoor stabiel staan als er wind zal waaien. De sterke baleinen houden je doek mooi strak en geven je zweefparasol de vierkante vorm.


Zweefparasol 350

De Deltawing Tis net als de bovenstaande parasols een zweefparasol. Verder is een zweefparasol 3graden roteerbaar om zijn as waardoor hij op alle plaatsen schaduw kan creëren. De Capri ronde vrijhangede zweefparasol van het merk Madison is uitgevoerd in een aluminium frame, dit maakt dat deze parasol relatief licht maar toch stevig is. Deze zweefparasol is naar achteren kantelbaar in verschillende standen en daarnaast 3graden te roteren om de as. Hierdoor is deze parasol geschikt voor verschillende situaties.


Alleen beschikbaar in de winkel. Vrijhangede zweefparasol in de taupe kleur. De parasol kan verticaal kantelen en diagonaal kantelen. De Siesta parasol kan naar achteren kantelen en roteren om zijn as. Het doek is gemaakt van duurzaam Solefin stof (vergelijkbaar met Olefin).


Parasol Le Havre bij meter in wit met voet! Deze parasol wordt standaard exclusief parasolvoet geleverd. Inclusief voet voor tegels.


Beschermhoes zweefparasol - Wil jij je hangende parasol zo lang mogelijk mooi houden? Deze hoes van geweven polypropyleen (PP) beschermt je parasol tegen regen, vorst en andere natuurverschijnselen. De meubelhoes is geschikt voor een uitgeklapte parasol tot Ø 3cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.