vrijdag 22 november 2019

Perslucht bus gamma

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bestel direct online of bezoek een vestiging. Geen compressor bij de hand?


Met deze spuitbus perslucht blaas je vuil en stof makkelijk weg uit bijv. De perslucht spuitbus is 4ml.

Met het meegeleverde verlengstuk reinig je altijd nauwkeurig. Gewoon een busje met perslucht gebruiken(als het maar eenmalig is), verder gebruik ik kleine kwastjes, penselen en wattenstaafjes en hoe heet zo n ding ook alweer een soort blaasbalgje waarmee je je foto toestel schoonmaakt. Tja of als je het regelmatig nodig hebt een mini compressor, maarja tis maar wat je wil.


Maar zeker geen stofzuiger! Heb perslucht van de action (labair duster ) gekocht , er staat echter op dat je dat spul rechtop moet bewaren inmiddels is dit op mijn scooter al meerdere keren door elkaar geschud. Hoe lang moet ik wachten tot ik dat spul kan gebruiken ( niet dat mijn kast straks vol vloeistof zit ). Ga je een compressor kopen?


Of het nu gaat om een luchtcompressor of een schroefcompressor, bij GAMMA vind je de juiste compressoren voor jouw klus.

Nu jaar garantie op alle elektrisch gereedschap m. Er ontbreekt de dop waardoor het mondstuk van de bus al beschadigd was bij levering. Door de hoogdringendheid hebben wij het niet teruggestuurd. Het is veel te duur voor een lamentabele werking en het mondstuk (kap) is niet stevig. Bovendien komt er vloeistof uit de bus terwijl je de perslucht blaast.


Die busjes perslucht bevatten een drijfgas, wat licht ontvlambaar is. Als dit drijfgas op je componenten komt, doet het niks. Hoogstens koelt het een beetje(dus niet gebruiken als het apparaat nog heet is).


Info over perslucht gamma. Resultaten van zoekmachines! Uiteraard maken ook accessoires als filter- en drukregelaars, olienevelaars en balancers onderdeel uit van ons productenscala. CimPro biedt een uitgebreid gamma van electrameters en opnemers voor elektra-, gas-, water-, perslucht - en warmtemeters voorzien van een pulsuitgang.


Zelf gebruik ik altijd een Gamma compressor voor dat doel. Met deze bus met perslucht , blaas je vuil en stof makkelijk weg uit bijv. Perslucht toebehoren nu bij HORNBACH kopen! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Bij de meeste kluswinkels, electrowinkels, zelfs de gamma , praxis etc heeft. Spuitbus perslucht – Netwerkkabel. Beste manier is nog wel met een busje perslucht. Haal effectief stof en kruimels uit je toetsenbord met een spuitbus met perslucht. Of gebruik een innovatieve ministofzuiger die al het vuil wegzuigt tussen de.


De bus rechtop houden, dan komt het helemaal. Ik gebruikte pas een busje perslucht om wat stof uit mijn computer te blazen. Deze bus was speciaal gemaakt voor het verwijderen van stof van computer onderdelen. Wat mij alleen opviel is dat er soms wel vloeistof uitkwam. Het leek op stikstof, het werd gelijk wit en verdween erna.


Er zijn diverse onderdelen verkrijgbaar die je aan kunt sluiten op de compressor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.