maandag 25 november 2019

Weber q1200 met stand

Specialistisch advies nodig? Profiteer van de beste deal! U bent natuurlijk van Weber gewend dat kwaliteit voorop staat. De revolutionaire gasbarbecue van Weber is compact en eventueel aan te sluiten op een grote gasfles. Op deze manier kun u gebruik maken van de Weber Q1met stand op elk gewenst moment van de dag.


Via een optioneel bestelbare gasslang kan de barbecue ook worden aangesloten op een grote gasfles. Deze revolutionaire portable design gasbarbecue van Weber is compact, gemakkelijk te vervoeren en aan te sluiten op een handzaam gasbusje, zodat u kunt barbecuen waar en wanneer u maar wilt. Deze barbecue wordt geleverd met Weber onderstel.


De stevige gasbarbecue is snel, eenvoudig in gebruik en dankzij zijn compacte formaat ook geschikt voor op grote balkons. Dankzij de twee werkbladen heb je ondanks de kleine ruimte plek genoeg om je ding te doen. Je steekt de barbecue veilig aan met de piëzo-ontstekingsknop.


Weber q1200 met stand

De Q Stand bevat gereedschapshaken voor het eenvoudig ophangen van gereedschap en een luxe afdekscherm voor de gasfles. Steek de stekker in het stopcontact en je kunt direct aan de slag. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber. Barbecueën op de ideale werkhoogte dankzij de Weber Q Stand ! Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Deze Weber barbecue bestaat uit robuust gietaluminium, dit is makkelijk te reinigen en kent een lange levensduur. Het nylon frame is met glasvezel versterkt, wat het zeer stevig en hitte- en weerbestendig maakt. Deze compacte gasbarbecue beschikt over gietijzeren grillroosters die zorgen voor echte grillmarks in het vlees. Compleet met stabiel onderstel en inklapbare werkbladen!


Alle Weber Barbecues uit voorraad leverbaar. Een gasflesje is vaak voordeliger en het is duurzamer barbecueën. De ombouwset is afzonderlijk verkrijgbaar. Er volgt dan een e-mail met instructies om je.


Met deze barbecue worden zelfs je grootste barbecue-dromen waargemaakt. Kom naar huis, ontspan en ontsteek je culinaire passie. Het stabiele onderstel heeft bovendien gereedschapshaken waar gereedschap makkelijk kan worden opgehangen. Het onderstel is weerbestendig waardoor de barbecue in de winter buiten kan blijven staan, mits er een hoes over wordt geplaatst. Deze powerbarbecue is krachtig en bied je enorm veel barbecueplezier.


Niet alleen thuis, maar ook onderweg met gasfles of gasbusje. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk alle prijzen vanaf € 2899. Verzendkosten vanaf € 10- gratis! De werkbladen en het onderstel maken het dat je ondanks de kleine ruimte, toch genoeg plek hebt om je gerechten te bereiden.


Wil je een barbecue die je zowel in je tuin zet én makkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld het park of strand? Deze meeneembare Weber -gasbarbecue heeft korte poten en wordt geleverd met een bijpassende standaard waar je de BBQ op kunt zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.