vrijdag 15 november 2019

Vloeibaar chloor

Chloortabletten van alle merken! Vloeibaar zwembad chloor heeft ook als eigenschap dat deze extreem snel de pH waarde verhoogt. Dit betekent dat u meer pH verlagende middelen dient te gebruiken om het chloor wat u toedient optimaal te laten werken.


Vloeibaar chloor

De pH waarde moet namelijk goed zijn om chloor te laten werken. Nog een belangrijk aspect is de actieve werking van vloeibaar chloor. Wil je manueel vloeibare chloor toevoegen, voeg dan maximaal liter toe per dag.


Sneller effect op de waterkwaliteit dan chloortabletten of chloorgranulaat. Een absoluut voordeel van vloeibare chloor is de snelle werking. Wil je snel een verschil zien in je chloorwaarde dan kan je best vloeibare chloor gebruiken. Vloeibaar chloor (natriumhypochloriet ) in een can van liter. Het product wordt bij u thuis afgeleverd.


Vloeibaar chloor

Lees de onderstaande informatie zorgvuldig door! De prijs is inclusief verzendkosten (verrekend in de prijs). Vaak worden deze bussen gebruikt bij een automatische dosering maar je kan het ook gebruiken voor het uitvoeren van een chloorshock behandeling. Dit vloeibare chloor is geschikt voor gebruik in publieke zwembaden en spa’s.


Echter omdat chloor in vloeibare vorm niet met de post mag worden verzonden, kan je vloeibare zwembadchloor alleen in een fysieke winkel verkrijgen. Voor een effectieve werking van chloor als desinfectiemiddel, is het belangrijk dat de pH-waarde van het water zich bevindt tussen de en 6. Krachtig, vloeibaar en geconcentreerd vaatwasmiddel met actief chloor ,geschikt voor alle professionele. Vloeibare chloor , chloor tabletten of chloor granulaat voor uw zwembad? Hij vermoedde dat het een verbinding van zuurstof was.


Verandering van weesomstandigheden hebben veel invloed op de kwaliteit van het zwembadwater, dit is eenvoudig te corrigeren met vloeibaar chloor (Natriumhypochloriet)! Natriumhypochloriet vloeibaar chloor Let op vloeibaar chloor kan enkel op bestelling afgehaald worden in onze winkel in Zevenbergen! Jerrycan van liter = kg.


De jerrycan heeft €statiegeld. Inhoud: 25l JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Echter is de sturing hierachter het meest belagnrijk.


Vloeibaar chloor

Hier koop je best een degelijk merk (lees : duurder), anders heb je veel kans dat je toch nog ongewild teveel product gaat doseren. Voeg keer per week een langzaam oplossende chloortablet toe. Hoeveel chloor toevoegen aan uw zwembad?


Dat is afhankelijk van het type chloor , dus chloortabletten of chloorshock. Bekijk in de tabel hieronder hoeveel chloor u nodig heeft. Breng eerst de pH-waarde op peil voordat je chloor aan het water toevoegt.


Er zijn twee soorten chloor verkrijgbaar. Gebruik organisch chloor in hard water en anorganisch chloor in zacht water. Gebruik voor zwembaden alleen chloor dat daarvoor geschikt is.


Mix nooit twee verpakkingen of soorten chloor door elkaar, dat is levensgevaarlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.