donderdag 14 november 2019

Steigerhout winkelinrichting

Steigerhout winkelinrichting

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Winkelinrichting sportzaak met steigerhout. Bij Utrecht hebben we een de winkelinrichting verzorgd voor een sportzaak. Er is gekozen voor de combinatie van oud steigerhouten meubelen en andere materialen zoals kunststof.


Op de foto’s zie je steigerhouten wanden, bankjes, presentatiekasten, pashokjes en een toonbank. Steeds meer kiezen voor een mooie robuuste inrichting voor een scherpere prijs dan veel andere houtmaterialen. Steigerhout gebruiken als winkelinrichting ? Maatwerk is namelijk ook nog eens zeer betaalbaar. Eigenaaren andere ondernemers ontdekken steeds vaker de vele toepassingen van steigerhout voor de inrichting. Wilt u voor uw winkelinrichting steigerhout gebruiken, dan zit u goed bij winkelinrichting - steigerhout.


De steeds populairder wordende winkelinrichting is via onze website voor een goede prijs en een uitmuntende service bestelbaar. Kijk op onze website voor de uitstekende voorwaarden van de bezorgservice voor uw nieuwe winkelinrichting. De steigerhouten balie en complete winkelinrichting en meubels op maat in twee weken bezorgd. Bekijk alles met winkelinrichting steigerhout ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Brixx tassen en lederwaren! Mocht er nog twijfel bestaan over de stevigheid van onze tafels dan maakt deze opeenstapeling wel duidelijk dat ze voor geen kleintje vervaardigd zijn. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Standaard maken we de steigerhouten toonbanken zonder een behandeling.


Op de foto zie je een prachtige steigerhouten toonbank van planken afgewerkt met een coating. Zonder afwerking (dus onbehandeld) kan ook. De afwerking is volledig naar keuze en optioneel. Uw kledingwinkel of showroom in een nieuw jasje?


Steigerhout winkelinrichting

Blader door de foto’s en zie wat sfeervolle resultaten. Een sfeervolle steigerhout winkelinrichting : Creeër door een steigerhouten winkelinrichting een warme sfeer in uw winkel en charmeer zo uw klanten. Eerlijk is eerlijk, niet iedere steigerhout winkelinrichting is geschikt voor iedere onderneming.


De uitstraling van de steigerhout winkelinrichting moet wel bij uw producten en uw stijl passen. Kistenfabriek de Boer BV heeft geavanceerde machines die de producten nauwkeurig en op maat leveren. Het steigerhout zorgt ervoor dat uw winkelinrichting geen speciale bewerking en extra onderhoud nodig heeft. Meubels van steigerhout geven uw huis of tuin een robuuste en eigentijdse uitstraling.


Steigerhout winkelinrichting

Onze collectie bestaat uit zowel binnen als buitenmeubels. Daarnaast bieden wij u een mooie collectie woonaccessoires aan. Wil je niet direct de hele winkelinrichting in steigerhout hebben?


Dan kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de stellingen in steigerhout te laten maken. Door bijvoorbeeld alleen de kapstok en slechts een aantal stellingen van steigerhout in je winkel te plaatsen, creëer je een heel andere uitstraling dan wanneer alles van steigerhout is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.