donderdag 14 november 2019

Sedumdak prijs

Binnen dag uw Offerte geleverd. Benieuwd naar de Mogelijkheden? Zie direct de mogelijkheden. Zoek naar sedum dak op de nieuwe KensaQ.


De volgende prijzen zijn een globale richtprijs voor een sedumdak : Leveren sedumpakket (zonder aanbrengen) per m² vanaf ± € 3– euro )¹.

Bij Groendak krijgt u de beste prijs garantie en is het professioneel geregeld. Sedumdak aanleggen of laten aanleggen? Sedum Cassettes prijs is vanaf en per m kies de juiste prijs bij de staffels!


Een sedumdak is eenvoudig te plaatsen met Sedum Ecofoam cassettes. Simpel tegen elkaar aan plaatsen en klaar is uw groendak! Neem alleen al de uitstekende isolerende werking en de geleidelijke opname van regenwater.


Met dit laatste voorkomt u wateroverlast bij hoosbuien.

En dan hebben we het nog niet over de bijdrage van een sedumdak aan een beter leefklimaat in de stad. Een groendak kunt u zelf plaatsen of laten plaatsen. Ons unieke sedum 1systeem is geschikt voor platte en schuine daken. Bekijk hier alle sedumdak informatie online. Als je sedum wilt gaan kopen voor de aanleg van een mooi groendak, dan wil je natuurlijk weten wat er zoal mogelijk is en wat het je uiteindelijk zal gaan kosten.


De sedumdak prijzen worden vooral bepaald door de keuze van het systeem dat je voor de aanleg van het sedumdak gaat gebruiken. Hiervoor komt een ervaren hovenier die het groendak compleet oplevert. Na de aanleg hoef je niets meer te doen, het sedumdak heeft weinig onderhoud nodig. Prijs is vanaf en per m kies de juiste prijs bij uw bestelhoeveelheid! Het hoog kwalitatie1systeem is niet alleen licht in gewicht maar ook snel zonder enige vakkennis te plaatsen.


Hoe kan je exact uitrekenen wat een sedumdak gaat kosten? De exacte prijs kan je natuurlijk laten uitrekenen. Als je het zelf gaat uitvoeren is dit niet heel moeilijk.


Je berekend eerst hoeveel mjouw dak is. Vervolgens pak je de prijs van de doe-het-zelf pakketten voor jouw type dak.

Samen vormen zij een basis voor ieder onderhoudsvrij duurzaam groendak. Weegt kg per m(verzadigd) Hoogte cm. Sedum (vetplantje) is een geslacht uit de vetplantenfamilie (Crassulaceae) met ruim vierhonderd soorten. Een vijftiental soorten doet het goed op het dak en daarvan. Als je een sedumdak aanschaft wil je er nog jaren van geniet.


De terugverdientijd van een sedumdak is ongeveer tot jaar. Je wilt natuurlijk niet binnen jaar je dak weer vervangen. Profiteer van de vele voordelen van een groendak en lever een bijdrage aan het milieu. In verstedelijkte gebieden is het moeilijk om een groene omgeving te creƫren.


Toch hoef je hier geen jaren op te wachten dankzij het MobiRoof dakbegroeningssysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.