dinsdag 19 november 2019

Tegen mollen

Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Ruim assortiment Mollenbestrijding. Veel Keuze Hotels in Mollens. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Tegen mollen

Als mollen een plaag worden, moet je er iets tegen doen. Druk het midden van de molshoop zo snel mogelijk weer naar beneden zodat de pas gegraven gang weer wordt opgevuld. Hark de overgebleven aarde over het gazon. De beste kans om mollen te vangen is in het najaar, ’s winters (als het niet vriest) en in het voorjaar. Alle mollenklemmen geplaatst en binnen uur alle mollen gevangen.


Volgende keer maar even wat meer mollenklemmen bestellen! Mollenklem werkt tot volle tevredenheid tegen mollen. De mollen zijn niet meer veilig. Het mollen bestrijden werkt ook zeer simpel, je bent er echt geen complete mollencursus voor nodig. Laat de helft eruit steken, zodat hij wind opvangt.


Tegen mollen

Door het gieren kan de mol zich niet meer goed bewegen. Keizerskroon tegen mollen helpt ook. Verder kun je verschillende soorten nieskruid inzetten in de strijd tegen mollen. Carbid (of: calciumcarbide) bestaat uit calcium en koolstof.


Dit zijn overigens methoden om mollen echt te doden, mollen vangen en mollen verjagen zijn ook opties. Je kunt mollen bijvoorbeeld vergassen met rookbommen. Dit kan uiteraard alleen in een nieuw aan te leggen tuin, maar het kan ook dienen om een deel van de tuin tegen mollen te beveiligen. Uitgebreid assortiment, lage prijzen en snelle discrete levering daar staat AllesTegenOngedierte. Mollendoek is een diervriendelijke oplossing tegen mollen.


Met het mollendoek zijn molshopen en ondergravingen verleden tijd. Nooit meer last van molshopen in de tuin! Hoge tonen verstoren namelijk de onderlinge communicatie. Om tegen mollen in te gaan en ze helemaal horendol te maken, kun je mollen verjagen met geluid.


Zeker als je weet dat wij gemiddeld tegen km per uur wandelen. Ze tasten dus geen planten aan! Controleer de kooi vaak, zodat het beestje niet te lang in deze benarde positie moet blijven zitten. U kunt de mollen bijvoorbeeld verjagen met geluid.


Wanneer u een mol heb gevangen kan u hem elders weer vrijlaten. Hiervoor wordt veelal een ultrasoon apparaat gebruikt of lege flessen. Een andere optie is het plaatsen van een klem.


Het zetten van een klem is ook niet zo eenvoudig als het lijkt. Dan is er ook nog gif tegen mollen. Je kan het de mollen al erg lastig maken door een tuin te hebben met veel bomen.


Een mol graaft gemakkelijk een gat in een gazon, maar het is vrijwel onmogelijk voor ze om door boomwortels heen te graven. Het wordt voor mollen dan minder aantrekkelijk om daar te gaan graven, omdat het ze zo moeilijk wordt gemaakt. De onderzijde van het lichaam is grijs gekleurd.


Zijn dikke en ook dichte vacht beschermt hem tegen vocht en kou. U kunt mollen vangen met vangsystemen. De meeste kans op succes heeft u als u een kooi of een m ollenvangkoker in een loopgang plaatst die recent veel wordt belopen. Waarom de beestjes doden met mollengif, terwijl er ook andere mogelijkheden zijn?


Tegen mollen

Oplossing: speciaal carbid tegen mollen in plaats van gif tegen mollen. Mollen hebben een erg zachte zwarte pels. U bent zelf mollenverjager. Beide planten worden ongeveer een meter hoog en erg groot. Door deze planten strategisch te plaatsen - bijvoorbeeld om je tuin heen - kun je ervoor zorgen dat mollen uit de buurt blijven.


Het is alom bekend dat zowel mollen , woelmuizen en woelratten zich laten verjagen door kleine stukjes carbi ook wel mollencarbid genoemd. A kwaliteit mollencarbid aan. Dit betekend dat de ontgassing van de steentjes optimaal is en langdurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.