donderdag 14 november 2019

Zwembad intex frame

Zwembad intex frame

Zwembaden van hoge kwaliteit! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Voorzien van een stalen frame zijn deze zwembaden een stuk steviger dan de opblaasbare zwembaden.


Daarmee zijn deze zwembaden minder geschikt om een korte periode op te zetten. En dat wil iets zeggen, want onze andere frame pools zijn ook zeker niet de minste. Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast ook makkelijk weet af te breken. Frame pool nú compleet met zwembadpomp! Het zeer uitgebreide assortiment bied dan ook voor ieder-wat-wils.


Snelle levering en een zeer goede afhandeling van uw bestelling. Het frame is van gepoedercoat staal dat ervoor zorgt dat het zwembad zijn originele vorm behoudt. Van alle opzetzwembaden worden deze modellen ook het meest verkocht. Deze modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en binnen een uur klaar om te vullen met water.


Het metalen frame zorgt ervoor dat het zwembad altijd stabiel staat. Gratis verzending va € 7-. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit rechthoekige zwembad is in een half uurtje op te zetten en kan daarna gevuld worden met leidingwater.


Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget. De zwembaden zijn rechthoekig of rond. Een frame zwembad is dan ideaal. Hij biedt de stevigheid waar je naar op zoek bent en daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Bij Obelink vind je frame zwembaden in rechthoeken maar ook ronde frame zwembaden behoren tot ons assortiment.


Zwembad intex frame

Intex zwembad op Vergelijk. Deze zwembaden zijn voorzien van een stevige liner die vervaardigd is uit lagen. De binnen- en de buitenlaag zijn van flexibele pvc. Wil jij ook een eigen zwembad in de tuin?


Bestel voordelig online of neem contact op voor advies. Bepaal de vorm en let ook goed op de afmetingen van het zwembad. Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit.


Zwembad intex frame

Het bad is gemaakt van PVC en heeft een afmeting van 3bij 2centimeter en een diepte van centimeter. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. De prism frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest.


De ultra XTR frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. L (wanneer gevuld voor ) is zeer eenvoudig. Omdat je zeker wilt weten dat je nieuwe zwembad helemaal compleet wordt gelever vertellen we je vast dat er een filterinstallatie bij zit. We hebben het zwembad gekregen en toen het opstond kwamen we erachter dat het lekte waar je de pomp moet aansluiten.


Zwembad intex frame

Erna toen we het gingen afbreken waren de buizen helemaal vastgesmolten aan het zeil. Voeg toe aan vergelijking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.