zondag 17 november 2019

Zwembad mosaqua subtropisch zwemparadijs

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua ! Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden.


Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden.

Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche.

Een potje beachvolleybal op de ligweide. Jouw voorgaande bezoekers waarderen Zwemparadijs Mosaqua om de goede prijs-kwaliteitverhouding en daar zijn we trots op. Ben je toevallig inwoner van de gemeente Gulpen-Wittem of Vaals? Laat je meevoeren door de spannende wildwaterbaan van de Oase tot in de Woestijn.


Subtropisch zwemparadijs Mosaqua.

Ervaar de vernieuwde meter lange glijbaan met bijzondere licht- en lasereffecten. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig).

Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Zwemmen kan in het Maxawave 25-meterbad met een temperatuur van graden. Jong en ou iedereen is welkom. Ideaal voor een gezellig en compleet dagje uit bij goed of slecht weer, met vrienden, familie of grote groepen.


Je kan je laten meevoeren in een kronkelende Wildwaterbaan van de Oase tot in de Woestijn. Geniet van ons subtropisch zwemparadijs. Ontspannen en genieten in zwembad Mosaqua. Het is ook heerlijk ontspannen onder de neveldouche. De kleine kids kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren op het avontuurlijke piratenschip van wel meter.


De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad. Plons in één van de binnen- of buitenzwembaden. Dit bad heeft een constante temperatuur van dertig graden.


De subtropische beleving verdient zeker een plek op je activiteiten to do lijst.

Neem een duik in het meter lange bad van Mosaqua. Ieder uur komt er een golfslag. Er is ook een wildwaterbaan, die alleen geschikt is voor geoefende zwemmers.


Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen.

Sta je op het punt om je tropische bezoek aan Mosaqua te plannen, maar heb je nog een brandende vraag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden al je zwemvragen. Niet alleen in Nederland kunt u een duik nemen in een subtropisch zwembad , ook in België zijn er vakantieparken, die over een uitdagend subtropisch zwemparadijs beschikken! Vakantieparken met subtropisch zwembad in België.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Ook hier geld dat u bij een verblijf altijd gratis toegang krijgt tot het tropisch zwemparadijs. En als de kinderen moe zijn van al dat zwemmen dan is er een Piratenspeelschip. Deze nieuwste attractie van subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen bestaat uit een meter lang Piratenspeelschip waarop de kinderen kunnen klimmen en klauteren.


Relaxen in de whirlpools of stoomcabine. De wildwaterbaan en Starglidebaan met lichteffecten. Voor kinderen het junglebad en piratenschip.


Het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos heeft onder meer een glijbaan met sterrenhemel, een te gekke wild water baan, een golfslagpa meedere whirlpools én een Kids Junglebad. Aquafun Sportiom – ’s Hertogenbosch. Dit is één van de grootste zwemparadijzen van Nederland. Ook is de luchttemperatuur warmer dan bij een normaal zwembad. Bij goed of slecht weer: Mosaqua een zwembad met sfeer!


Daarnaast is het goed om te weten dat een subtropisch zwembad als het ware een andere benaming is voor een uitgebreid recreatief zwembad. Als je naar een subtropisch zwemparadijs gaat, is het vaak niet mogelijk om gewoon baantjes te trekken. Beelden van het zwembad vanaf 1. Dit ziet er veelbelovend uit! Wederom een tip via Twitter.


Het is een prachtig subtropisch zwemparadijs met sauna’s, wildwaterkreken, watervallen, bruisplateaus en stroomversnellingen. En als je uitgeput bent van het zwemmen, blijf je gewoon lekker in het hotel slapen. Hierin kan je snorkelen tussen echte vissen.


Naast uitgebreide baby- en kinderbaden heeft dit zwembad ook een Leven-in-zee-bad. Zo zijn er ook hele leuke kleinschalige vakantieparken die beschikken over een subtropisch zwemparadijs. Er zit namelijk gegarandeerd een bungalowpark met subtropisch zwembad tussen dat aan al uw wensen voldoet.


Neem de tijd en scroll gewoon eens door ons aanbod. Boek een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs. Even subtropisch genieten? Reviews We have just spent an entire day here.


Op de vakantieparken Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen duiken echte zwemliefhebbers zo het subtropische zwemparadijs in. Ook op de parken Landal Salztal Paradies, Seawest en Rønbjerg geniet u volop van veel waterplezier in de waterparadijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.