woensdag 10 juli 2019

Exclusieve tuinhuizen

Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Werken en studeren in de natuur? Breedste assortiment tuinhuizen , snelle levering in NL. Wilt u een nieuwe tuinhuis?

Wij realiseren uw droom tuinhuis! Hier vindt u tal van exclusieve tuinhuizen , die als showmodel opgesteld staan. Tussen alle tuinhuizen zal er vast wel een exclusief tuinhuis aan te wijzen zijn die helemaal in uw tuin zal passen.


Eventueel is het mogelijk om uw tuinhuis om maat te maken, zodat deze helemaal perfect in uw tuin past. Een exclusief tuinhuis zorgt voor een toegevoegde waarde van uw tuin. De exclusieve tuinhuizen welke vermeld staan op onze website, kunnen volledig op maat en. Wij kunnen uw creativiteit vertalen naar een concreet exclusief tuinhuis , vakantiewoning of tuinkantoor. Denkt u bijvoorbeeld eens aan gecombineerde daken, extra binnenwanden, een extra verdiepingsvloer of isolatie.


Want een ‘buitenkamer’ dat is het tuinhuis tegenwoordig!

Het standaard tuinhuis is niet meer. Houten tuinhuisjes met overkapping, exclusieve tuinhuizen met louvredak of een tuinhuisje bouwen als tuinkantoor of buitenkeuken. Maar een tuinhuis kunt u ook gebruiken voor oneindig veel andere doeleinden. Wellicht wilt u graag een keuken in het tuinhuis , zodat u wanneer u ’s avonds in uw buitenruimte met gezelschap nog wat drankjes en hapjes nuttigt alles in de buurt heeft.


Maar het kan ook zijn dat u uw luxe tuinhuis gebruikt als aanvulling voor uw wellnesstuin. Zie de seizoenen aan u voorbijtrekken in een exclusieve maatwerk tuinkamer van Bronkhorst Buitenleven. In uw luxe buitenverblijf bekijkt u het leven letterlijk en figuurlijk van een andere kant.


Blijf tot in de kleine uren buiten zitten, beschut tegen wind en regen en van alle gemakken voorzien. Alles wordt met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is. Stijlvolle eikenhouten tuinhuizen zijn goed te combineren met een veranda, overkapping of tuinkamer. Door de authentieke details en duurzame materiaaltoepassing zoals eiken- en larikshout kunt u met deze tuinhuizen tientallen jaren zorgeloos vooruit. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


U krijgt direct een bevestiging. Het verschil met een standaard tuinhuis is dat ze volledig op maat gemaakt worden en niet uit een doe-het-zelf bouwpakket bestaan. De tuinhuizen worden exclusief volgens de wens van de klant op maat gemaakt. Exclusieve houten tuinhuizen. Een mooi exclusief tuinhuisje in hout siert uw tuin.


Onze exclusieve tuinhuizen in landelijke stijl worden meestal gemaakt met een eiken gebinte, een bardagebeplanking en een bijpassende dakbedekking zoals cederen shingels, rustieke tegelpannetjes, Boomse pannen, riet. Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau.

Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past. Luxury Wood Concepts verzorgt niet alleen de realisatie van exclusieve houten bijgebouwen zoals poolhouses, stallen, gastenverblijven, priëlen, etc.


Tevens kunnen wij u een totaalconcept aanbieden door onze samenwerking met verschillende specialisten in hun vakgebied. Diverse mogelijkheden tuinhuizen. Bij een exclusieve tuinkamer op maat zijn er uiteraard veel opties. We bespreken alle opties graag met u en zetten uw wensen op papier, waarna we aan de slag gaan. We leveren een uniek tuinhuis voor u op, waarvan u jarenlang kunt genieten.


Van het vroege voorjaar tot de late herfst: echte buitenmensen leven buiten met een exclusieve tuinkamer of een maatwerk veranda van Bronkhorst Buitenleven. In uw eigen tuin met familie en vrienden ervaart u het leven zoals het bedoeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.