woensdag 17 juli 2019

Zwemmen duinrell

Boek een Hotel bij Tikibad. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Duinrell gebruikt cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren op de website van Duinrell makkelijker maken. Bekijk hier ons cookiebeleid. Het is daardoor goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de provincie Zuid-Holland.


Vanuit Den Haag en Leiden hoef je slechts minuten te rijden voordat je kunt zwemmen. Alle Duinrell -tickets en prijzen op een rij. Ontvang de tickets direct in je mail en laat ze.

NFN-leden betalen €1voor een entreeticket. Ieder lid mag ook een introducee meenemen voor euro. Let op: het is deze dag verboden om mét zwemkleding te zwemmen in het Tikibad!


Vakantiepark accomodaties Duinrell. Duinrell is naast een attractiepark met subtropisch zwembad ook een fantastisch vakantiepark. Het familie-vakantiepark ligt midden in de natuur en vlak bij het strand.


Wassenaar ligt tussen Scheveningen en Katwijk aan Zee. Er zijn genoeg mensen die het heerlijk vinden om naakt te zwemmen. In de sauna mag het, maar verder is het in publieke zwembaden eigenlijk altijd verboden.


Zo nu en dan bloot je vrije tijd doorbrengen geeft je nét dat stukje extra ontspanning. Het helpt je om bewust even uit de hectische wereld te stappen”, schrijft de site ‘BlootGewoon’. Een avondje zwemmen is nergens zo spectaculair als in het Tikibad!


Met online tickets profiteer je van korting tot ten opzichte van de prijs aan de kassa en loop je zo het park in. Tikibad-tickets zijn al beschikbaar vanaf €1en geven je toegang van 10. Mocht je geen genoeg krijgen van al dat zwemmen (vaak zit er twee uur zwemmen in het toegangskaartje inbegrepen) en is het mooi weer dan is het buitenbad ook een aanrader.


Daar vind je een enorme groene weide waar je kan liggen. Een zwembad met een aantal banden en glijbaan en ook een peuterbadje met glijbanen en waterelementen.

Ja, rolstoelen zijn beschikbaar op Duinrell. Duinrell beschikt over een beperkt aantal rolstoelen die voor € - te leen zijn voor een bezoek aan het attractiepark op basis van beschikbaarheid. Tikibad uur zwemmen avondticket met korting. Super leuk om te combineren met je bezoek aan Pretpark Duinrell.


Je vindt hier alles voor een heerlijke familievakantie! Als je naar de blootzwemdag gaat, mag je ook gratis naar de winterattracties van Duinrell. Voor of na het zwemmen kun je dus gewoon het pretpark in. Wel moet je van te voren weer even je kleren aandoen voordat je een attractie induikt. Zwemmen in Duinrell Tikibad.


This video is unavailable. Sluit een bezoek aan Duinrell af met een paar uurtjes zwemmen in het Tikibad! Elke dag is het plonzen, spetteren en glijden in de wervelende waterwereld van het tropische Tikibad. Je moet eerst als je gaat avond zwemmen zeker minuten wachten tot dat je naar binnen kan, vervolgens mag je een half uur wachten totdat je je kan omkleden(in een hokje van bij waar de gebruikte maandverband in ligt) en kan douche. Zeer slecht smerig zwemba lag bloed en zelf poep op de grond!


Personeel kijkt er naar en lopen gewoon door. Twee weken geleden heeft Melle ons getwitterd om gratis met de Gierige Gasten te gaan zwemmen toen ging het ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.