vrijdag 12 juli 2019

Watermeterput

Dit betekend in de praktijk dat voor elk drinkwaterbedrijf een specifieke watermeterput noodzakelijk is. Watermeterput : Diverse afmetingen voor watermeters buiten. Geschikt voor elk waterleidingbedrijf.


Ook met overrijdbare deksels. Naast de standaard watermeterput is het mogelijk alle afwijkende maten en afwerkingen te fabriceren.

Hierbij kan gedacht worden aan een vlakke bovenkant voor plaatsingen in verhardingen of verzwaarde deksels geschikt voor zwaar verkeer. Hieronder zijn de standaard watermeterputten afgebeeld. Wilt u meer weten over een bepaalde watermeterput. Tevens worden watermeterputten zeer vaak toegepa st op campings, bungalowparken, woonboten etc.


Omdat deze watermeterput is uitgevoerd met sleuven, kun je deze gemakkelijk met behulp van een palletwagen vervoeren. Als je liever een mobiele waterput hebt die een slag groter is, dan is de bouwwaterput XL dé bouwwaterput voor jou! Deksel met eenvoudige sluiting, een doorvoer Ø68mm op de kopse kanten, een grondplaat en vorstplaten.


Kiwa keerklep (terugslagklep).

De onderdelen zijn gemonteerd in een volledig recyclebare schacht. Put is alleen geschikt voor koud water. De watermeter heeft een drooglopend telwerk en is axiaal uitneembaar.


Verhuur watermeterput te huur bouwwaterput prijs: €1excl btw per week voor een offerte voor uw complete bouwplaatsinric. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Om het probleem van vervuilde watermeterputten aan te pakken, is door Wildkamp in eigen beheer een nieuwe watermeterput ontwikkeld. De standaard watermeterput die wij in het programma hebben, kan maar één watermeter herbergen. Recreatiebedrijven zoals campings en bungalowparken hebben een buiten watermeterput nodig om het waterverbruik van hun bedrijf te meten.


Kenmerkend voor deze putten is dat er vaak één leidingingang is en meerdere uitgangen. Heeft u een watermeterput voor buitenopstelling nodig van Brabant Water dan kunnen wij u deze geheel volgens de geldende. Ook overrijdbare en bestraatbare deksels.


Daarnaast is een watermeterput van Efko Beton voorzien van een gemonteerde traanplaat, aluminium bovendeksel met uitzetijzer, slotvoorziening, trapbeugel, geïsoleerd houten tussendeksel (30mm PU-isolatie) en twee waterdichte wanddoorvoeren beulco (klantkeuze tussen Ø2 Ø3 Ø4 Ø50). Een watermeterput is altuid vochtig maar door isolatie kan je een hoop condens voorkomen. Ten tweede de leidingen en eventueel ook de meter isoleren. In ons assortiment vindt u ook een aantal standaard watermeter putten.


In een goed beheersbare waterinstallatie bevinden zich verdeeld over het terrein verschillende waterputten. In de putten kunnen secties van de.

Deze voldoen aan de eisen van. De betonnen watermeterputten van Fabiton zijn uitgevoerd met een houten geïsoleerd tussendeksel (mm PU-isolatie), waardoor de binnenkant van de put niet vatbaar is voor vorst. Ook kunt u van een lopende storing op de hoogte worden gehouden via e-mail of sms. De cijfers laten zien hoeveel kubieke meter water verbruikt is. Bouwwatermeterput watermeterput met sleuven kopen?


Ga naar Bouwplaats-Inrichting. Compleet Scherpe prijs Altijd de allerhoogste kwaliteit Super snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.