woensdag 24 juli 2019

Boombeschermer

De flexguard boombeschermer is de ultieme stambeschermer voor jonge bomen. Boombeschermers koop je eenvoudig online bij bol. Naast dat ze in een vele lengtes in diameters verkrijgbaar zijn, is de beschermer na het planten eenvoudig aan te brengen. De diversiteit in boombescherming vindt u op deze pagina. Er is de mogelijkheid om de boombeschermers te poedercoaten.


Hiermee kunnen er allerlei variaties gemaakt worden.

Door juist een opvallende kleur te kiezen of een kleur die past bij de omgeving is er een boombeschermer naar wens te maken. De Rubo- serie kent ook boombeschermers. Deze zijn leverbaar in verschillende modellen. De delige boombeschermers zijn halfron in U-vorm of in V-vorm.


Wij zijn uw partner als het aankomt op het beschermen van beplantingen in een stedelijke infrastructuur. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Een boombeschermer is een eenvoudige en betaalbare manier om bomen te beschermen tegen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt.


Door de spiraalvorm is de boombeschermer eenvoudig te bevestigen en groeit het mee met het boompje en knelt het niet af.

Bij het gebruik van deze boombeschermer voorkom je schade zowel aan je ankerpunt als aanj apparatuur. Wij bieden u kennis, ervaring en kwaliteit aan. De boombeschermer sluit fraai aan bij de rondheid van de stam.


De CorTen of RVS zijplaatjes verbinden de helften. Deze boombeschermer beschermt tegen wildvraat. Wordt veel toegepast bij de aanplant van jonge bomen. Bestaat uit een zwart, ruitvormig kunststof materiaal met extra UV-bescherming.


Boomrooster met boombeschermer. Graaf een metalen boomgaas of houten boomkorf altijd iets in de grond. Extra sterke boombeschermer om aanplant te beschermen tegen schade door maaimachines en vraatschade door schapen, geiten en andere grazers. Een standaardafmeting voor een boombeschermer is meter hoog en meter lang. Dit is voldoende voor een boom die een diameter heeft van cm.


De planken zitten aan deze rubberen band bevestigd met schroeven per plank en per band. Sluitring voor boombeschermer Deze stevige rubberen ringen zijn binnenin versterkt met ijzer. Er kan gemakkelijk een afsluitingsdraad op vastgemaakt worden waardoor je een stevige bescherming krijgt rondom allerlei planten en bomen. Vandaar dat we een ruime voorraad en een uitgebreide sortering hebben voor het afrasteren van Uw weide.


Van Eekeren werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals de zeer betrouwbare merken Gallagher en Patura. Het behoud van bomen in onze parken en bossen is van groot belang, daarom raden alle slackline winkels aan om een boombeschermer te gebruiken.

Uiteraard hebben wij deze in onze shop, maar je kunt hiervoor ook andere creatieve oplossingen bedenken. Een handdoek, stuk tapijt of een stuk kunststof voldoen ook prima, zolang de schors maar beschermd is. Groen in het straatbeel in de winkelstraat en in het park.


Uw bomen zijn bij Van Besouw Metaal in veilige handen. Ook de prijzen zullen u aangenaam verrassen. Neem nu contact op en informeer wat de mogelijkheden zijn. Is het niet voldoende om met één boombeschermer te werken, aangezien de boom te dik is?


Dan kunnen er per boom ook meerdere beschermers worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.