dinsdag 9 juli 2019

Solamagic 1400 eco+

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. De heater heeft dezelfde afwerking als iedere andere heater van Solamagic.


Solamagic 1400 eco+

Normaal in alle vijf kleuren bij ons in voorraad. Deze terrasheater geeft veel warmte die u hetzelfde zult ervaren als de warmte die de zon geeft. Regenbestendige terrasverwarmer (IP24) zonder schakelaar.


De behuizing is erg stevig en heeft een coating voor een mooie afwerking. Wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet. Hij is vrij te plaatsen onder parasols, aan de wan ingebouwd in plafonds of plafondmontage.


Er is dus voor iedereen wel een geschikte uitvoering te vinden. Duitse topkwaliteit met jaar garantie op toestel en lamp. Het apparaat is uitgerust met een IR-halogeenlamp die een zeer hoge levensduur heeft.


Een terrasheater verlengt niet alleen avondjes in de tuin, ook zorgt een terrasverwarmer ervoor dat klanten van restaurants en cafés langer gebruik kunnen maken van de buitenruimtes. Welcome to the home of Solamagic – the worlds best patio heater. De terrasverwarming heeft een lamp met een speciale coating.


Solamagic 1400 eco+

Door de geringe warmteafgifte is deze infrarood straler zeer geschikt om te monteren onder kunststof plafonds, zonneschermen of kunststof dakplaten! Solamagic terrasverwarmers zijn van een modern, tijdloos design, gemaakt van een duurzame aluminium behuizing waar u standaard kunt kiezen uit ral kleuren. Seine volle Wirkung entfaltet dieser Infrarot-Heizstrahler in einer Höhe von bis Meter.


Koop vandaag nog jouw Solamagic Terrasverwarming en geniet binnenkort van jouw tuin! In Solastar Low Glare uitvoering! Koop hem in onze premium Solamagic -webshop. De infraroodstralers van Solamagic hebben dan ook een optimale werking en lange levensduur.


Deze kwalitatief zeer hoogwaardige wand- en plafondheater is voorzien van een 1. Bij Solamagic kun je de plank eigenlijk niet misslaan. Hij wordt geleverd met een. Philips HeLeN Gold-lamp die een lange levensduur en een zeer doordringende en effectieve warmte garandeert. Accessoires van Solamagic.


Niet alleen als wandheater of plafondheater, maar ook als parasolheater. Voor terrasverwarmers zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. Bestel hem in onze webshop.


Solamagic 1400 eco+

Aan winkelwagen toevoegen. Voeg toe om te vergelijken. De geoptimaliseerde reflector biedt een hoge efficiency. Montage van terrasverwarming d. Bevestigingsklem tot 20mm. De Low Glare lamp zorgt voor de reductie van het rode licht met ! Mooi en makkelijk van solamagic zijn we gewend dat ze met mooie en slimme heaters op de markt komen,.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Gratis verzending vanaf €20- Uitsluitend kwaliteitsmateriaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.