woensdag 17 juli 2019

Vogels weren uit tuin

Meld je nu alvast aan en kijg handige herkenningstips. Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Van tuinhout tot sierbestrating!


Naar de vogels kijken in je tuin zorgt voor kleurrijk vertier en heerlijke ontspanning.

Wij bieden diverse methoden aan van verjagers tot imitatie vogels. Na verloop van tijd zullen vogels de plaats gaan vermijden. Door geavanceerde optische technologie van de laser straalt een groene laserstraal uit met een constante diameter over een grote afstand uit. De vogels zien de laser als natuurlijke vijand en zullen maken dat ze wegkomen.


Een vogelbadje is leuk om verschillende vogels mee in je tuin te krijgen. Vogels verjagen met lasers. Maar helaas zorgt dit er ook voor dat er duiven op af komen en ontlasting op je terras of balkon achterlaten.

Dek deze dan af met een net of breng rondom de vijver afschrikmiddelen aan. Hieronder zullen wij precies uitleggen welke mogelijkheden er zijn. Enig idee hoe ik volgels kan weren uit de kippenren en de moestuin. Kattenschrik is een poeder dat naar knoflook ruikt, of ‘stinkt’ zou je kunnen zeggen. De verkoper is heel enthousiast, het zou katten en honden uit je tuin weren.


Ik heb het zelf wel eens gebruikt. Het werkt beperkt vond ik: alleen rond de plek waar je strooit is je tuin bescherm tot het gaat regenen. De kleinste vogels kunnen door het gaas in en uit wippen naar. De gewaskeuze in de tuin bepaald onder andere welke vogels worden aangetrokken. Als ze eenmaal in je tuin zitten, is het natuurlijk ook leuk als ze blijven.


Lees hieronder alles over vogels in de tuin. Wil je van jouw tuin een aantrekkelijke plaats maken voor vogels , zorg dan dat je tuin in ieder geval in hun basisbehoeften voorziet. Zangvogels en kraaiachtigen zijn gek op rijp fruit. Ook de wintergranen die straks gezaaid.


Steeds meer Nederlanders bestraten hun tuin en daarmee verjagen ze -onbewust- de vogels uit hun tuin. Weet jij welke vogels in je tuin leven?

Dank voor het artikel over het weren van katten in je tuin. Helaas is dit voor de katten uit de buurt geen enkel beletsel om hun behoefte bovenop de bodembedekker te doen. Heeft u misschien nog meer suggesties om katten te weren ? Katten uit je tuin houden valt nog niet mee.


De meeste mensen vinden katten leuke en lieve dieren. Dit wordt anders als katten van buren jouw tuin hebben verkozen tot hun kattentoilet. Hieronder volgt een aantal tips die de katten uit je tuin houden en, niet geheel onbelangrijk, de gezondheid van de betreffende katten niet schaden. Weer katten uit uw tuin met KattenSchrik van ECOstyle.


Dit 1 natuurlijke product verspreidt een geur waar katten een hekel aan hebben en ze dus de plek gaan vermijden en niet tot hun territorium gaan rekenen. Binnen twee weken bent u dan van uw kattenoverlast af. Het product is niet schadelijk voor mens, dier en milieu en is ook. Nu woon ik in een straat waar het wemeld van loslopende katten.


Het gevolg is dat mijn tuin een weldaad is om tusssen de planten en bloemen te vertoeven. Hele tuin ligt al vol koffiedik. De kattenverjagers helpen totaal niet die ik in mijn achtertuin heb. Mijn kleine moestuintje in de tuin werd ondergespit en er bovenop lag weer een kattendrol!


We hebben jaar een hond gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.