dinsdag 23 juli 2019

Tuinhuis met bar

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Een buitenkeuken kan geheel op maat worden gemaakt. We hebben ook wel standaardoplossingen in ons assortiment, maar zijn gespecialiseerd in unieke tuinhuizen en alle bijbehorende toevoegingen. Wilt u een tuinhuis met BBQ of een tuinhuis met bar ? Deze pin is ontdekt door Anita. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Heeft u al besloten hoe uw droomtuin eruit komt te zien? Wordt het een tuin met veel groenwerk of bent u eerder op zoek naar een wellnesstuin met een zwembad en een luxe tuinhuis.

Een tuinhuis is de toevoeging voor uw tuin breiden met een afgesloten ruimte die u kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Fleur in dat geval de blokhut of tuinhuis op met vrolijke kleuren en kleed hem leuk aan met diverse accessoires. Ook ziet u tegenwoordig steeds meer mensen die een bar of café maken van hun blokhut voor feestjes of gewoon een gezellige avond met vrienden in hun eigen bar. Kortom, er zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor een tuinhuis of.


Dit kiest u om ‘s avonds nog langer van uw dag te genieten of samen met uw gasten te praten aan de bar. Dankzij de dubbele deur kunnen ook grote spullen binnen- of buitengezet worden. Alles is mogelijk met een tuinhuis met overkapping. Onze tuinhuizen met veranda zijn gemaakt van het beste hout dat u jarenlang plezier oplevert. Het hout is beschikbaar in diverse formaten en afwerkingen.


U kunt er voor kiezen om een standaard tuinhuis met veranda model te kiezen, maar u kunt ook een volledige blokhut op maat laten maken. Blokhutten bestaan uit massieve houten balken en worden opgebouwd volgens de stapelmethode. Bij tuinhuizen werken we met een houten draagconstructie waarbij houten planchetten de muren vormen = paneelbouw of skeletbouw. Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vurenhout, Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas.


Tuinhuis met punt dak en overkapping. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.

Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Werken en studeren in de natuur? U krijgt direct een bevestiging. Een tuinhuis kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als hobbyruimte, speelruimte of extra bergruimte.


De extra ruimte is al een meerwaarde op zich, en als het tuinhuis dan ook nog eens mooi in uw tuin past, zorgt dat ook nog eens voor een meerwaarde voor uw tuin. Iso-Bella heeft bij ons een prachtige tuinhuis geplaatst. Afspraken worden nagekomen en de after sale is prima verzorgt. Van begin tot ein top service. Ons tuinhuis is netjes op de afgesproken datum geleverd en we zijn erg blij met het resultaat.


Met een tuinhuis met overkapping krijgt u een bergruimte en een prachtig overdekt terras erbij. Kortom, u creëert een extra leefruimte in uw eigen tuin dankzij een tuinhuis met zijluifel, ook wel een tuinhuis met prieel genoemd. De grootte van de bergruimte en de grootte van de overkapping is in verschillende maten te krijgen. Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. Als u denkt aan Lugarde, dan denkt u aan kwaliteit.


Met een blokhut mét overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland. Ontdek het gemak van een gesloten berging en geniet van het buitenleven onder uw overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.