woensdag 24 juli 2019

Verano overkapping

Bekijk de terrasoverkappingen van dé marktleider van de Benelux. Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping.


De omvang van de profielen zijn mooi in proportie, dit zorgt ervoor dat deze overkapping in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een polycarbonaat- of glasdak maakt de mogelijkheden eindeloos.

Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan. Verandazonwering je overkapping. Stel je voor: je viert je verjaardag voor familie en vrienden voor het eerst onder je terrasoverkapping.


Het is heerlijk weer, dus wat kan er nog mis gaan? Rond de middag wordt het wel erg warm onder de overkapping ! Met de plaatsing van een verandazonwering op je overkapping creëer je extra schaduw op je terras. Zipscreens voor overkappingen.


Setjes LED inbouwverlichting.

Nu online prijs berekenen en bestellen. Teranda biedt een ruim assortiment van vouwdaken. Deze stijlvolle pergola- overkappingen zijn voorzien van waterafstotende doeken en bieden optimaal comfort op uw terras.


Leverbaar als vrijstaand model of inclusief wandmontage. Vraag een gratis brochure aan! Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op elke terrasoverkapping. Bestel uw terrasoverkapping als bouwpakket of laat de montage verzorgen.


Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Alle profielen zijn hier dus ook op aangepast, waardoor deze niet meer op elkaar aan zouden sluiten als u de overkapping op een ander afschot zou monteren. Dit is logisch, de prefab overkapping is al van tevoren samengesteld en hoeft alleen nog in elkaar te worden gezet. Hier zijn veel minder arbeidsuren voor nodig. Met een op maat gemaakt exemplaar kun je echter veel meer kanten op en heb je de vrijheid het ontwerp precies aan te passen op wat jij zoekt. Lees ook: kunststof kozijnen plaatsen.


Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel leuk staan.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke houten overkapping met een piramide dak? Weer of geen weer, met een gezellige terrasoverkapping kan je de visite altijd ook in de tuin ontvangen. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Typen aluminium overkapping. Bekijk hieronder voorbeelden van overkappingen voor het terras of de veranda bij het huis. Ben je op zoek naar een vrijstaande overkapping in de tuin met aluminium of een houten dakconstructie of voor een pergola?


Klik dan hier om voorbeelden te bekijken en gratis informatie aan te vragen. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. De Ultraline voldoet aan de hoogste kwaliteit waardoor u jaar garantie krijgt op de lak en aluminiumconstructie. Gemakkelijk online prijs berekenen en bestellen.


Zeker met onze terrasoverkappingen in de showroom ervaren en beleven we samen met de klant wat het met de mens doet. Wilt u een terrasoverkapping met een windscherm, met zonwering of een glazen schuifwand? Wij selecteren samen met u de overkapping of veranda welke volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.