vrijdag 26 juli 2019

Partytent inklapbaar aanbieding

Bekijk snel ons ruime assortiment! Geef uw tent een identiteit. Wilt u meer licht in uw partytent? Denk dan aan partytent verlichting. Zoek naar partytent aanbieding op de nieuwe KensaQ.

Partytent kopen vanaf 295. Veel afmetingen en modellen partytenten. Deze aanbieding bestaat uit de beige easy-up gazebo met de zijwanden, opbergtas, stormlijnen en haringen.


Deze easy-up feesttent is super gemakkelijk in zijn gebruik doordat hij het zogenaamde harmonicasysteem gebruikt bij het opzetten en afbreken. Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe partytent kopen.


We houden je graag op de hoogte van onze partytent aanbiedingen en speciale acties! Elke partytent aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn. Koop hem nu voor euro;14de inklapbare feesttent is een ideale oplossing voor zowel commercieel als eigen gebruik. Deze ruime partytent Tenerife is ideaal voor een feestje buiten. De stof is gemaakt van polyester, dat spatwaterdicht is en een UV-bescherming heeft van factor 30. Voor elke partytent met zijwanden geldt dat de zijwand van de partytent niet nodig is om deze op te zetten.


Is het weer wel goe dan zet je je partytent op zonder zijwanden. Met een partytent kun je alle kanten op. Het is een garantie dat een lang gepland feest altijd doorgang kan vinden.


Een partytent zorgt ervoor dat je feestje niet in het water valt. Bij Blokker vind je party- en feesttenten van verschillende merken zoals Bo-Garden, VidaXL en Le Sud. Naast dat een partytent ervoor zorgt dat het droog blijft, biedt het ook schaduw tegen de zon of kun je met een partytent met zijwanden lekker uit de wind zitten. Onze Easy Up tenten zijn binnen één minuut op te zetten zodat jij altijd voorbereid bent!


Je kunt kiezen uit de budget, luxe, semi professionele of professionele variant zodat de partytent altijd voldoet aan jouw wensen. Op zoek naar een partytent ? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je bezorgdag.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Onze partytenten, waaronder de opvouwbare partytent , zijn beschikbaar in vele kleuren, modellen en maten zoals 3x 4xen 6xvoor al uw feesten, evenementen en markten. Ook voor partytent accessoires, meubilair en verlichting bent u bij ons van harte welkom. Momenteel bieden we een ruim assortiment aan partytenten met veel belangrijke details, die de algehele ervaring geweldig maakt.


De enige echte easy up partytent inclusief alle zijwanden voor slechts €1500. De opvouwbare partytent is een ruime partytent. Door het speciale harmonicasysteem is deze partytent zeer eenvoudig door personen in slecht tot minuten op te zetten.


De partytent heeft afmetingen van 300x300cm met 230cm als hoogste punt waardoor deze veel ruimte biedt. De easy up luxe partytent in de kleur zwart is onze best verkopende partytent van 3x3m. Daarbij zorgt de zwarte kleur voor een elegante en chique uitstraling.


Ook zijn plekken op deze kleur het minst zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.