dinsdag 16 juli 2019

Graszoden schaduw

Graszoden Professioneel Aanleggen? Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Premium speelgazon heeft dezelfde eigenschappen als gewoon speelgazongras. Premium graszoden kunnen beter tegen drogere periodes en tegen schaduw.


Onze prijs per vierkante meter is € 00.

Maar wie veel last heeft van schaduw op het gazon doet er verstandig aan een keer schaduwgras in te zaaien of aan te (laten) leggen in de vorm van schaduw graszoden. Sterke punten van schaduwgras. Behalve tegen schaduw kan schaduwgras ook heel goed tegen belasting van het grasveld door bijvoorbeeld lopen of spelen.


Zelf schaduw graszoden leggen in uw eigen tuin is eenvoudig: met dit slimme natuurproduct kan iedereen een prachtig gazon creëren. Groene vingers zijn niet eens noodzakelijk als u bij ons uw speciale schaduwgras koopt. Onze graszoden bestaan namelijk allemaal uit de juiste graszaden die ook geschikt zijn voor schaduw. Bent u benieuwd naar onze schaduwsoort en wilt u graag meer informatie?


Dan kunt u ons gerust mailen of bellen met uw vragen.

Wij vertellen u graag meer over onze graszoden en het kweekproces hiervan. De graszoden komen direct van het land en worden gekweekt zonder netten. U krijgt van ons sterke speel graszoden voor een vaste lage prijs. Schaduwgras kopen doet u direct bij de teler.


Al onze graszoden begaan een kweekproces van minstens maanden, waardoor ze vrij zijn van plastic netten. Als u de laatste optie uitvoert, kan het zijn dat uw gazon ook geschikt wordt voor andere grasmengsels of graszoden dan schaduwgras. Stuur ons dan een mail of bel ons met een beschrijving van uw situatie. Queens Grass schaduw is een uniek mengsel.


In de graszoden zit het grassoort Deschampsia. Dit ras komt al jaren als beste uit de schaduw proeven en is winnaar van twee innovatie prijzen. Verschil schaduwgazon en speelgazon.


En welk gazon moet ik adviseren? Als hovenier hebt u allerlei klanten met uiteenlopende wensen. Dit type gras beschikt over eigenschappen waardoor deze beter bestand is tegen schaduw. Denkt u eraan dat elk gras zonlicht nodig heeft. Ook het premiumgras heeft daarom minimaal tot uren direct zonlicht nodig om optimaal te kunnen groeien.


Wij bieden graszoden die zijn getest in een schaduwrijke omgeving. Vraag direct een Offerte aan.

Uit deze testen blijkt dat deze graszoden de beste kwaliteit leveren. Om het gazon goed te laten groeien heeft het wel zonlicht nodig. Ligt het gazon de hele dag in de schaduw dan is het voor graszoden moeilijk om goed te groeien. Sommige grassoorten kunnen beter dan andere soorten tegen schaduw. Hoewel te veel schaduw er altijd voor zal zorgen dat het gras afsterft, kunnen de grassoorten in de premium graszoden tegen een bepaalde mate van schaduw.


Gefeliciteer u heeft gekozen voor graszoden of gras zaaien. Dan heeft u de eerste stap gezet op weg naar een prachtig groen gazon. Moet er bijvoorbeeld gespeeld kunnen worden in de tuin, dan heeft u ander gras nodig dan wanneer u een schaduwrijke tuin heeft. Diep wortelende graszoden. Doordat onze graszoden diep wortelen is het gazon minder gevoelig voor uitdroging en behoudt u sneller en langer een mooi gazon.


Ideale graszoden voor uw tuin. De premium graszoden die wij leveren worden gekweekt met een mengsel van roodzwenk, veldbeemd en Engels raaigras. U vindt onze graszoden in bijna heel Europa, ook in Rusland en de Baltische landen. Op bijvoorbeeld voetbalvelden voor amateurs en professionals, gazons in privé tuinen en parken, kinderspeelplaatsen, golfbanen en taluds.


Gazon in de schaduw herstellen of aanleggen. Wanneer je gehele gazon of een deel ervan in de schaduw ligt vereist het een ander graszaadmensel. Dit geldt ook voor gazons onder bomen om een rij hagen of coniferen. Want je wilt toch dat je gazon er op elke plek even mooi en dicht uit ziet.


Een gazon van graszoden Een graszode is 1m2. Dus de benodigde graszoden is simpel uit te rekenen. Rol de graszoden zo dicht mogelijk naast elkaar over de ondergrond en druk ze met je voet stevig aan. Begin het uitrollen steeds aan dezelfde kant.


Zorg dat de bovenkanten van de graszoden steeds verspringen ten opzichte van elkaar. Ga snel naar graszoden bestellen om uw bestelling te plaatsen! Bestel uw graszoden eenvoudig online en wij leveren ze bij u voor de deur af. Hier koopt u kwaliteit graszoden rechtstreeks bij de Nederlandse kweker.


Omdat u rechtstreeks bij de kweker koopt kunnen wij onze zoden dan ook tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.