maandag 15 juli 2019

Grastapijt voor buiten

Kom naar één van onze winkels voor meer info! Bekijk het assortiment grastapijt. Kies een nieuwe vloer vanuit huis. Met onze gratis vloerstalenservice! Volop vloer ideeën en kleuropties.

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. De tapijten zijn zeer eenvoudig te installeren waardoor je binnen de kortste keren kunt genieten van je onderhoudsarme gazon.


Leen Bakker biedt een ruim aanbod grastapijten. Op zoek naar mooi en goed kunstgras voor in de tuin?

GAMMA heeft een ruim assortiment aan kunstgras! Bestel direct online of bezoek een van onze bouwmarkten. Zoals gezegd is grastapijt erg geschikt om een gras-sfeer voor op het balkon, maar ook op terrasjes of zelfs op de camping kan grastapijt zeer goed van pas komen. Het is zelfs mogelijk om antislip grastapijt aan te schaffen. In dat geval zitten er speciale antislip noppen onder het naaldvilttapijt, voor extra veiligheid en duurzaamheid.


Dus op rollen van meter. Om het makkelijker te vervoeren en te verwerken in de tuin wordt het ook wel voor gesneden op meter. Dit wordt gedaan in de fabriek. Deze komt dan bij uw thuis om alle maten op te nemen.


Professionele installatie van het kunstgras is mogelijk vanaf 20m2. En in het najaar geniet je heerlijk onder je terrasverwarming. Voor elke situatie vind je bij HORNBACH een mooi stuk kunstgras. Veel soorten kunstgrassen hebben zelfs een drainage.


Zo zakt het water weg in de grond of naar de goot en blijft het water niet liggen op je grastapijt. Onze kunstgras collectie heeft een prijsrange van €1tot €3per m2. De uiteindelijke prijs voor uw grastapijt is afhankelijk van de lengte en breedte van het oppervlak van uw tuin, balkon of terras.

En kunstgras is natuurlijk ook een hele handige oplossing op plaatsen waar echt gras helemaal niet kan groeien, zoals op je balkon. Bij Brico en Plan-it heb je heel veel keuze in grastapijt. En je hoeft niet eens naar de winkel te komen om te bekijken welke kunstgrassen we voor je hebben, want we hebben ze allemaal online staan. Kies dan eens voor een buitentapijt in de kleur antraciet.


Heeft u juist veel hout tinten in huis? Dit is uiteraard verklaarbaar omdat het op dezelfde manier wordt gemaakt als tapijt. Niet alleen wordt het hetzelfde gemaakt maar het wordt ook nog eens geproduceerd in de zelfde fabrieken. Het grastapijt van nu is niet meer te vergelijken met het grastapijt van enkele jaren geleden.


Door een aantal innovaties toe te voegen aan onze producten heeft het kunstgras een zeer natuurlijke uitstraling gekregen. Ook zijn de producten tegenwoordig voorzien van een mosdraad. Het grastapijt 400x200cm heeft een antislip ondergrond en is voorzien van drainagegaten.


Grastapijt ideaal voor de tuin. Daardoor blijft water niet op de grasmat staan. De poolhoogte van dit grastapijt is 2mm. Het tapijt is licht- en weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.


Met het grastapijt 400x200cm creëert u op elke gewenste plek een tuingevoel. Ben je op zoek naar kunstgras voor in de voortuin of kunstgras voor in je achtertuin? Kijk dan zeker even verder bij GJ Floors. Met kunstgras haal je het beste uit je tuin en kun je zorgeloos genieten van een onderhoudsvrije tuin.


De laatste jaren heeft kunstgras steeds meer aan populariteit gewonnen. Hierdoor hebben ze een heuse ontwikkeling ondergaan en dit in diverse richtingen. Zo bestaan er bijvoorbeeld veel kleurverschillen tussen de diverse kunstmatige graszoden.


Houd bij die keuze vooral rekening met de kenmerken van jouw. Kijk voor het retourneren van internetbestellingen waarbij je de bestelling hebt laten bezorgen naar onze retourprocedure. Hier staat precies uitgelegd hoe je je bestelling retour kunt sturen, of indien het een groot artikel betreft hoe je hiervoor een ophaalafspraak kunt maken. De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed. Bij Praxis kun je namelijk kiezen uit verschillende grastapijten voor verschillende toepassingen.


Je kunt je wel voorstellen dat een kunstgras onder een speeltoestel andere kwaliteiten moet hebben dat een sier- grastapijt voor op het balkon. En ook zien de verschillende grassen van de grastapijten er verschillend uit. Bent u niet op zoek naar een buitentapijt maar naar een vloerkleed voor buiten ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.