donderdag 16 augustus 2018

Aquajogging

Aquajogging total body workout in diep water. Joggen, maar dan in het water. Het is de perfecte manier om aan je conditie te werken. De voordelen van joggen en water worden gecombineerd.


Er zijn talloze oefeningen die je kunt doen, waardoor je alle spiergroepen van armen benen en romp afzonderlijk kunt trainen.

Zo worden je spieren versterkt en (een meevaller) je krijgt in het water GEEN spierpijn. U ‘loopt‘ in diep water, zonder bodem onder de voeten. Lekker bewegen en rennen in het water. AquaJogging verbetert de conditie met sprongen!


Voor al uw materialen in en rond het zwembad. Snelle levering - geen vaste bestelhoeveelheid. De wet-belt is een soort drijfriem die zorgt voor een verticale houding in het water.


Vanuit die positie kunnen loopbewegingen worden uitgevoerd zonder de bodem van het bad te raken!

Je maakt bewegingen zoals langlaufen, fietsen en hardlopen en blijft drijven door een ‘wetbelt’. Wetbelt voor aqua jogging is geschikt voor privé en les gebruik. Deze wetbelt aquajoggen wordt aanbevolen door uw zwembadenspecialist!


AquJogging is een looptraining in het diepe water met behulp van een Wet Belt. Juist deze schokbelasting is verantwoordelijk voor overbelastingsverschijnselen en blessures. Bij deze les gebruikt u verschillende materialen om te werken aan uw conditie.


De diverse loopvormen en de waterweerstan van de tenen tot de schouders, maken deze training behoorlijk intensief. Bij uitstek geschikt om uw conditie te verbeteren, af te slanken of te revalideren. De wetbelt zorgt ervoor dat u blijft drijven. U merkt al snel resultaat!


Een super actieve en sociale bezigheid. Een wetbelt, een zachte foamgordel, zorgt er voor dat je rechtop blijf drijven en kunt lopen. De opbouw van de les bestaat uit een warming-up, diverse loopvormen in verschillende tempo's, spierversterkende oefeningen voor o. Tijdens de lessen werken we op een gevarieerde manier aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Je krijgt een wetbelt om (een soort zwemband) die er voor zorgt dat je rechtop blijft in het diepe water. Op die manier doe je diverse loopoefeningen in het water, zonder de grond te raken.


Lang gebruikt als een methode van de revalidatie , heeft aquatische joggen een plaats in zelfs de meest traditionele trainingen.

Een relatief toegankelijk en. Vanuit deze positie kunnen diverse loopbewegingen, zoals joggen, worden uitgevoerd. Naast het joggen wordt er ook aandacht besteed aan spierversterkende oefeningen en spelvormen. Laagdrempelig sporten Oefeningen doen in het water heeft als voordeel dat de belasting op uw gewrichten minimaal is.


Aqua Jogging can match the achievements of Land based jogging. Daardoor is aquajoggen ook heel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.