woensdag 22 augustus 2018

Gietaluminium

Gietaluminium

We hebben de voordelen van aluminium voor u op een rijtje gezet. Afhankelijk van uw producteisen en wensen is dit voor u de juiste materiaalkeuze. De gietaluminium braadpan van Aldi is rond en heeft een glazen deksel met siliconen oren. Deze oren zijn ook uit te schuiven.


Gietaluminium

In het deksel zitten twee gaatjes, waar de stoom uitkomt. Het deksel en de siliconengrepen kunnen het beste voor het eerste gebruik een keer in de vaatwasser gewassen worden. Aluminium is een zilverwit, buigzaam metaal. Het is stabiel aan de lucht, maar alleen dankzij een dun en gesloten oxidehuidje, dat het metaal een doffe indruk geeft.


Het materiaal waarvan pannen zijn gemaakt is van grote invloed op hoe je ermee kunt koken, maar ook hoe je de pannen moet schoonmaken en onderhouden. Gietaluminium pannen zijn een lichte variant op gietijzer. Ze zijn ook zeer geschikt voor stoven en braden.


Gietaluminium

Wel weer oppassen met vorken of keukenmessen in de pan, de binnenkant is gevoelig. Handgegoten lichtgewicht pannen. Leverbaar voor alle warmtebronnen. Deze braadpan heeft een doorsnee van cm. Deze pan is lichter dan de standaard braadpannen, omdat het gietaluminium lichter is dan gewoon gietijzer.


De belangrijkste reden voor toepassing van aluminium is vaak de gunstige combinatie van een relatief laag gewicht met een hoge sterkte. Maar bij de keuze van een. Bij de beoordeling van uw productontwerp houden onze specialisten direct rekening met de gieteigenschappen die een rol kunnen spelen bij het gietproces. Wij hebben onze voorkeur gegeven aan het Spaanse merk Lacor.


Gietaluminium

Gietijzer, gietaluminum en speciale legeringen. Onze 75-jarige ervaring heeft ons thuisgemaakt met alle soorten producten. Op zoek naar een stijlvolle wandbrievenbus? Dan bent u hier aan het juiste adres!


Deze elegante wandbrievenbus is gemaakt van gietaluminium en verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. De brievenbus heeft een authentieke, sfeervolle en statige uitstraling. De een zegt dat het niet kan, de ander wel Beetje zoals ik her en der op internet ook lees.


Verhitten lijkt mij uit den boze, hoe dan ook. De praktische siliconegrepen zorgen ervoor, dat de grepen niet heet worden, zodat je de pannen vast kan pakken zonder je handen te verbranden. GreenPa Featherweights is maar liefst lichter dan gietijzer dankzij z’n body van gietaluminium. ELO pannenset, gietaluminium , inductie, LAVA (7-dlg.). Het gietaluminium zorgt bovendi.


BergHOFF Leo Line braadpan. De rode Culinario koekenpan van 24cm is gemaakt uit gietaluminium. Hierdoor is de koekenpan relatief licht van gewicht, maar wel sterk en heeft deze een zeer snelle warmteopname en goede warmteverdeling. Aan de buitenkant is de koekenpan voorzien van een sterke, rood gekleurde keramische coating.


Lesli living heeft een groot assortiment aan tuinmeubelen en accessoires er zit dus altijd wel wat tussen wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.