donderdag 30 augustus 2018

Klimtoestellen schoolplein

Wilt u een sportief schoolplein inrichten, om gymlessen ook buiten te kunnen geven? Directeur Jan Offerman zocht een schoolplein waar zeker 1kinderen tegelijkertijd konden spelen. Toestellen waren namelijk aan vervanging toe. Het nieuwe openbare plein zit nu boordevol speelwaarde, waar kinderen zich motorisch ontwikkelen.


Van nature klimmen en klauteren kinderen graag en onderzoeken ze hun grenzen. Veel scholen omarmen dit met speeltoestellen schoolplein.

Op de uitdagende klimtoestellen van TnT is alles mogelijk. De klimrekken en toestellen zijn geschikt voor diverse leeftijden, van de kleinsten tot aan kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Op de zeer uitdagende klimtoestellen van TnT Speeltoestellen is alles mogelijk. Fijn en veilig buiten spelen op het schoolplein , speeltuin of in het park is erg belangrijk voor kinderen.


Hier ontwikkelen zij motorische vaardigheden die heel belangrijk zijn voor een opgroeiend kind. Maar buitenspelen is ook leuk, gezond en sociaal. Een uitdagend en speelvriendelijk schoolplein is veel meer dan een verzameling speeltoestellen.


Het is bij uitstek een plek waar kinderen bewegen, leren samen te spelen, zich uit kunnen leven, grenzen op zoeken en omgaan met kinderen van andere leeftijden.

Het ontwerp en de inrichting van een schoolplein spelen hier een belangrijke rol. Vind hier de Combinatie speeltoestellen. De Combinatietoestellen van Lappset zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen. Een schoolplein inrichten doet u samen met Van Ee Speeltoestellen!


Veiligheid rondom speelhuisjes schoolplein. Onze speelhuisjes voor op het schoolplein voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Extra veiligheid kan gecreƫerd worden door een valdempende bodem onder en rondom een speelhuisje aan te leggen.


Wij kunnen voor elke doelgroep een passende speeltuin inrichten. Onze speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze veel speelwaarde bieden voor een brede leeftijdsgroep. Hierdoor zijn de speeltoestellen van Houtplezier zeer geschikt voor schoolpleinen en openbare speelplaatsen. Op onze website kunt u een compleet overzicht vinden van onze producten.


Van Ee voorziet u niet alleen van speelvoorzieningen maar ook van pleinplakkers, waterspeeltoestellen, sporttoestellen, draaitoestellen, klimtoestellen , kabelbaan en meubilair etc. Kijk voor particuliere speeltoestellen (bijv. een trampoline, skelter, voetbaltafel of schommel) op de website van Van Ee Buitenspeelgoed. Er zijn heel veel klimtoestellen op de markt dat maakt het vinden van het juiste speeltoestel niet zo eenvoudig. U kunt via de productzoeker op onze site vooraf selecties maken op bijvoorbeeld materiaal, leeftijd en beschikbare ruimte.


Voor de inrichting van de speeltuin, het schoolplein of openbare speelplek heeft Houtplezier een breed assortiment houten speeltoestellen. Van de glijbaan en de schommel tot de grote combinatie speeltoestellen, Houtplezier biedt speelwaarde van peuters tot pubers.

Voor elke doelgroep hebben wij een passend aanbod. De veiligste klimtoestellen voor het schoolplein. Dit betekent dat al onze speel- en klimtoestellen voldoen aan de Europese normen op het gebied van veiligheid.


Via deze website kunt u toestellen aanbieden en aankopen. Professionele klimtoestellen. Klimrekken en klimtoestellen zijn populair onder jonge avonturiers.


Kinderen vermaken zich urenlang op een klimrek of klimtoestel. Europlay staat al jaren bekend om de innovatieve ontwerpen en de speciale werkwijze. Een speeltoestel voor in de tuin is ontzettend divers! Wij informeren je graag over alle keuzes die je hebt op het gebied van het model, de houtsoort, het zelf.


De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen weersinvloeden. KOMPAN speeltoestellen passen in een stedelijke en natuurlijke omgeving. KOMPAN maakt onder andere: glijbanen, schommels, duikelrekken, draaitoestellen, klimtoestellen , fitnesstoestellen voor buiten, sportvelden, pannaveldjes, etc.


AVO speeltoestellen op het schoolplein maken buiten spelen een waar genot. In tientallen jaren van ons bestaan hebben wij zo ontelbaar veel kinderen een speelse tijd bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.