donderdag 9 augustus 2018

Lavasteen grill

XXL Korting - Alles op Voorraad! Specialistisch advies nodig? Groot aanbod tuinartikelen online! Vind gebruikte Grill gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


De meeste lavasteen grills zijn uitgevoerd in rvs.

Je kunt kiezen voor een lavasteen grill die je op een werkbank kunt zetten, maar je kunt ook voor een hele unit kiezen die je zo ergens neer kunt zetten. Onder de grill heb je dan nog ruimte om spullen op te bergen of om bijvoorbeeld een oven te plaatsen. De lavasteen grill is iets anders dan reguliere bakplaten. De naam zegt het al, een lavasteen grill kenmerkt zich doordat er gebruik wordt gemaakt van lavastenen.


Deze stenen blijven op hoge temperatuur terwijl de gasbrander allang uit staat. Dit zorgt ervoor dat je minder gas hoeft te gebruiken! Bekijk hier ons professionele lavasteen grills. Lavasteen grill online kopen bij HorecaRama.


Ook showroom Levertijd vanaf uur 5- korting!

Language: Dutch Arabic Austria Bulgarian Croatian Danish English Finnish French German. Wanneer u fan bent van gegrilde gerechten en de smaak van de barbecue is de lavasteen-grill een ideale optie. Met deze grill kun u perfect vlees, vis en groentes grillen , waardoor u gerecht een echte grillsmaak zal bevatten zonder dat u hiervoor een barbecue buiten hoeft te ontsteken.


Grill geheel uitgevoerd in rvs branderdeel uitgevoerd in staal met laden eventueel te gebruiken als waterbad grill. Branders zijn beschermd tegen vuil middels rvs strippen. Toestel is leverbaar in afmetingen. Bezoek onze showroom - jaar totaalleverancier - ruim assortiment - laagste prijsgarantie - snelle levering - van de product.


Kies voor de professionele lavasteen grillen van HKL Horeca. In ons zeer complete assortiment grillen vindt u diverse lavasteen grillen van verschillende topmerken zoals Bartscher en Electrolux. Een lavasteen grill heeft als voordeel dat de smaak van het bakken van vlees verandert in een BBQsmaak. Uiteraard is het niet hetzelfde als een BBQ echter komt de smaak aardig naar voren.


Het nadeel van een lavasteen grill is de opwarmtij het duurt een geruime tijd voordat de lavasteengrill de juiste temperatuur heeft bereikt. Is grillen iets wat jij veel in jou horeca keuken doet? Kies dan voor een lavasteen gril van een hoogwaardige kwaliteit. De ene kant is geschikt voor het grillen van vlees en het andere deel van de gril is geschikt voor het grillen van vis.


Wij verkopen staande lavasteen grillen en opzetbare. Overslaan en naar inhoud Overslaan en naar navigatiemenu. Door de verstelbare roosters kan het vlees worden gegaard op de juiste wijze.

Groffe lavastenen , geschikt voor diverse typen gasbarbecue. Deze gas barbecue is niet alleen goed in het grillen , maar hij is ook een lust voor het oog. Deze set wordt geleverd inclusief een grote zak lavastenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.