dinsdag 14 augustus 2018

Fiji loungeset

Meubels voor de laagste prijs. Altijd de laagste prijsgarantie. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Het is gemaakt van het sterkste teakhout, het komt uit de kern van de stam. Je kan de tafel behandelen met teak protector en teak cleaner. Fidji Lounge van Seasons Outdoor.


Aluminium is namelijk stevig, onderhoudsvriendelijk en het belangrijkste is dat het niet kan gaan roesten. Het tafelblad is van Teak hout. Het 2-zits element is met een linker óf rechter island te monteren. De teak accenten creëren een bijzonder design effect.


Mooie steigerhouten loungeset compleet met loungebank, tafel, stoelen en outdoor kussens.

Deze loungeset heeft een robuuste uitstraling en heeft een open achterkant. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Het hout heeft wel onderhoud nodig als je de warme bruine kleur wilt behouden Anders wordt de tafel typisch grijs.


Voor dit materiaal is bewust gekozen. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 5producten vanaf € 260.


Bestel Loungeset bij fonQ. Wicker Poly rotan Lounge set FIJI , hoogwaardige tuinmeubilair met klasse. Klein, compact en knus, deze mooie platte rotan set past op (bijna) elk balkon en is ook goed binnenshuis.


Afhankelijk van de ruimte, gelegenheid en sfeer, kunt u de elementen apart plaatsen of met elkaar combineren. Dit in combinatie met de kussens van all-weather materiaal zorgt ervoor dat u jarenlang plezier van uw loungeset heeft en dat deze daarnaast weerbestendig is. Dit door de fijne combinatie van materialen als aluminium en teakhout. Dit tuinmeubel is gemaakt van aluminium en vraagt weinig onderhoud.


Daarnaast heeft dit set dikke all weather kussens, welke voor heerlijk zitcomfort zorgen. Dit artikel is onderdeel van het tuinmeubelmerk: Seasons Outdoor.

Voor het ideale zitcomfort is er onder de zitting textileen gespannen, hierdoor heeft de fidji een heerlijk zitcomfort. Bekijk de aanbieding incl. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Bankstellen - Bedden - Stoelen. Groot assortiment Loungesets.


De kussens op deze loungeset zijn ademend en kleurvast. Waar kun je het beste een Clp Fiji - Loungeset - mm Poly-rotan - Zand - Overtrek ijzergrijs Loungeset kopen? Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Loungebank tuin Fiji (met ligfunctie) Deze Loungebank tuin Fiji (met ligfunctie) is multifunctioneel. Hij is naast een comfortabele loungebank ook te gebruiken als ligbed.


Je kunt de rugleuning eenvoudig naar beneden klappen, waardoor je in combinatie met de bijgeleverde voetenbank, een persoons ligbed creeërt. Zo geeft Seasons Outdoor deze set een zen-achtige uitstraling. Beleef een tijdloos moment als je buiten ontspant en geniet. In deze set valt topdesign samen met een hoge kwaliteit en een heerlijk zitcomfort. Deze hoek loungeset van Seasons Outdoor heeft all weather kussens.


Mtuininspiratie bij Fonteyn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.