donderdag 23 augustus 2018

Speel wigwam

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een wigwam of tipi voor je kind. Wat wil je nog meer om cowboy en indiaan te spelen ? U kind ziet de wigwam speeltent echt als een eigen huisje of plekje om te spelen met vriendjes, vriendinnetjes of alleen.


Natuurlijk is het ook een uitkomst als meerdere jonge kindjes tot uw gezin behoren, want met een wigwam speeltent hebben broertjes en zusjes namelijk samen veel plezier.

HIDE AND SEEKDurf jij je te begeven in de wonderen wereld van de indianen? Maak indianen geluiden, zet twee strepen op je wangen en vergeet de veer niet op je hoofd te zetten, want dan ben je pas echt een indiaan! De WigWam Tipi is zowel binnen als buiten te gebruiken. Vind de beste selectie speel wigwam fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit speel wigwam voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Coole wigwam speeltent met een afmeting van 1x 1x 1cm.


Alle indianen verzamelen in deze wigwam ! De wigwam van katoen canvas, is waterdicht, zeer sterk en duurzaam gemaakt en dus perfect geschikt voor de ruige buitenspelletjes waar kinderen zo van houden.

Houten palen passen ingenieus in elkaar en zorgen dat de wigwam stevig staat, maar ook makkelijk op te zetten is. De stof van de tent is gemaakt van 1 katoen. De hoogte van de tent is ± 1cm. Deze wigwam is de favoriete ruimte van de kinderen.


Gemaakt van stevig materiaal en lange staven voor een eenvoudige montage. De tent is van stof, opvouwbaar en draagbaar. Daarbij wordt deze tent geleverd met een slinger van onafhankelijke led-verlichting. De Tende speeltent van Baninni is de perfecte speelruimte voor kinderen en biedt hen heel wat inspiratie voor nieuwe avonturen. Speel samen met jouw vriendinnetjes in de Outdoor Play Tipi Tent!


Grietjes en Pietjes is de webwinkel met de leukste speeltenten waaronder tafeltenten, wigwams en hangende tenten. Ze kunnen erin spelen , lezen, verstoppen en schuilen. Nu met korting spelen en leren liggen dicht bij elkaar in een handige wigwam overzichtelijk en ruimtebesparend doo.


Zo’n wigwam is superleuk, voor buiten én binnen. En helemaal als je hem zelf maakt. Je kunt de wigwam zo hoog maken als je zelf wilt.


Kinderen doen niets liever dan buitenspelen, tenten bouwen en typetjes naspelen.

Met een wigwam wordt indiaantje en cowboy spelen natuurlijk één groot avontuur. Wij zoeken en bekijken dagelijks de beste en mooiste producten die te koop zijn in Nederland en België. Speel Indiaantje, gebruik de tipi als schuilplaats of om erin te knutselen. Met deze wigwam speeltent heb je urenlang speelplezier! De speeltent heeft een bodem, staat stevig op de grond dankzij de kunststoffen stokken en is makkelijk in elkaar te zetten.


Neonkleurige lussen zorgen ervoor dat de wigwam makkelijk te openen en te sluiten is. Welkom bij de karaoke bar van Enschede en omgeving! Kom gezellig wat drinken in onze bar en zing gezellig mee met jouw favoriete hits! DIY: tipi tent ( wigwam ) Teepee. Je hebt verschillende termen ervoor, maar iedereen weet wat er mee bedoeld wordt.


Als je al een beetje rond Instagram en Pinterest zit te surfen weet je dat er een nieuwe trend is ontstaan: een tipi-tent. Wigwam - een open (t)huis voor het hele gezin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.