donderdag 16 augustus 2018

Planten op hydrocultuur

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Vind hydrocultuur planten als je nu zoekt. Ruime keuze planten op beslist.


Vergelijk hier aanbiedingen.

Het bestellen van hydrocultuur planten is eenvoudig in de online winkel. Een ruim assortiment welke overzichtelijk blijft met de filters. Vind je toch niet de geschikte plant , bel of mail dan gerust voor meer infomatie, onze hydrocultuur specialisten staan voor je klaar.


Hydrocultuur planten zijn planten die op een bepaalde manier worden opgekweekt, zodat ze met hun wortels in het water kunnen staan. In principe kan iedere soort plant als hydrocultuur plant worden gekweekt, dit moet dan wel vanaf het begin gebeuren. Hydrocultuur is een moderne en kostenbesparende cultuurtechniek, waarbij planten groeien op kleikorrels in plaats van potgrond.


Bovendien is hydrocultuur milieuvriendelijk, functioneel, decoratief en representatief en daarom dé oplossing voor een duurzame groenvoorziening. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden.

Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt, een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Je kunt een watermeter gebruiken om te zien hoeveel water de plant nodig heeft. Bekend zijn kamerplanten, maar het is een kweekwijze die steeds vaker wordt toegepast.


Om groenten als sla en tomaten te kweken in een kas. Een hydrocultuur plant heeft bij elke gietbeurt vloeibare voeding nodig, of eens per half jaar vaste hydrocultuurvoeding. Strooi de vaste voeding op de hydrokorrels en spoel het weg met water. Gebruik hierbij voor een grote plant (1cm) eetlepels en voor kleine plant (1cm) eetlepel voeding.


Neem contact op voor vrijblijvend advies. Er is wel een opmars bezig bij het thuiskweken van planten op hydrocultuur omdat hieraan toch wel enkele voordelen aan verbonden zijn. Een teelt op hydrocultuur wil zeggen dat de planten groeien op basis van water, waarin de nodige voedingsstoffen zijn aan toegevoegd. Veel producten zijn in verschillende maten te verkrijgen. Klik op het product om de andere maten te zien.


Meer dan jaar ervaring in hydrocultuur planten VLM Hydrocultuur is gespecialiseerd in alles wat met hydrocultuur en interieurbeplanting te maken heeft. Onze medewerkers omringen de interieurbeplanting voor uw klantenkring met de grootste zorg. In onze kwekerij hebt u keuze te over, de kwaliteit is hoog en de prijs scherp.


Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Planten zie onze aanbiedingen!

Wij kunnen diverse soorten hydrocultuur planten leveren in verschillende hoogtes en potmaten. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Erg geschikt voor particulieren die vaak weg zijn of niet zo consequent watergeven.


Kost iets meer in aanschaf maar gaan zelden dood door tekort aan water. Dit levert een systeem op van hoogwaardige kwaliteit. Ook planten in aarde vindt u op onze website.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van hydrocultuur en semi- hydrocultuur planten. Semi hydrocultuur voor de plant die aarde nodig heeft. Hoewel een groot assortiment planten op kleikorrels kan groeien, geldt dit niet voor alle planten. Om de keuze variëteit zo groot mogelijk te houden en toch de voordelen van hydrocultuur te ervaren, is semi- hydrocultuur een goede optie.


Probeer planten die keer op keer last van plagen krijgen niet ten koste van alles te redden. De meeste planten reageren niet goed op tocht en krijgen dan luizen. Spint gedijt goed in een oververwarmde en droge kamer.


De thermostaat overdag op tot graden en tijdens de nacht op graden helpt. Voordelen hydrocultuur : Het onderhoud van hydrobeplanting is zeer gemakkelijk, de watermeter geeft aan, wanneer een plant water nodig heeft. De kleikorrels nemen water in zich op en geven dit geleidelijk af aan de wortels. Overpotten is niet nodig en de kleikorrels verzuren niet, wat bij potgrond wel het geval is en waar planten aan dood. Deze planten ziet u veel bij projectbeplantingen in kantoren.


Wilt u hydrocultuur planten kopen? Voor hydrocultuur planten bent u bij De Interieurbeplanter aan het juiste adres. Zeg maar gedag tegen die groene vingers, want hydrocultuur planten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.