donderdag 23 augustus 2018

Schuur op maat

Gratis levering bij u aan huis! Kies voor voordelige standaardmodellen of voor maatwerk, inclusief of exclusief montage! Tuinhuizen inclusief lage drempel.


Zoek naar houten schuren op de nieuwe KensaQ. Zoekt u een nostalgische houten schuur op maat voor in uw tuin? Dan is een schuur van Blokhutspecialist zeker iets voor u.

Bij een houten schuur zijn zeer veel verschillende opties mogelijk zoals verschillende wanddiktes, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie en. Een tuinkast, tuinhuis of schuur op maat gemaakt door Heijboer Tuinhout is dan een ideale oplossing. Dit kan een kleinere tuinkast zijn voor het opbergen van tuinmeubelen, een aanbouw aan de zijkant van uw woning als fietsen berging of een grote schuur als werkplaats of garage. Ontwerp uw eigen tuinhuis of schuur op maat.


Speciale wensen en afmetingen zijn hierdoor mogelijk. Ook kunnen wij voor u een schuur met veranda of overkapping op maat maken. Schuur op Maat laten maken?


Bekijk hieronder voorbeelden van maatwerk schuren die wij geleverd hebben. Er zijn veel mogelijkheden zoals een veldschuur, dierenverblijf, schuur met overkapping of een douglas schuur op maat.

Neem contact op met ons op voor advies! Een schuur is een vrijstaand huisje in uw tuin die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een schuur is natuurlijk ideaal als extra opbergruimte voor het opslaan van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels.


Als u bij ons een tuinschuur op maat koopt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het dak, wat bij ons een standaard norm heeft van hoge kwaliteit rubberoid met leislag in de kleuren groen, roo grijs en zwart. Voor een platdak wordt er EPDM gebruikt. Dit is een rubberfolie wat op het dak wordt gelijmd. Dierenverblijven op maat door van ’t Foort. Door jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw houten schuur op maat met precisie en deskundigheid gebouwd zal worden.


Ook voor een dierenverblijf kunnen wij modellen geheel op maat maken, waarbij we met name gespecialiseerd zijn in het maken van grote modellen. Bent u op zoek naar meer bergruimte, ruimte voor uw hobby of andere werkzaamheden? Bouw een houten schuur op maat , helemaal volledig naar wens.


Kies voor de uitstraling zoals u het voor ogen heeft en geniet al op korte termijn van een geïsoleerde en duurzame schuur op maat. Op deze manier worden je spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kan een tuinschuur ook perfect als klusruimte dienen.


In een handomdraai bij u geleverd. Dan bent u voor uw houten schuur op maat bij Schipper Groep aan het juiste adres. Onze vakmensen realiseren dus gegarandeerd een houten schuur naar wens.


Wij bouwen niet alleen in de landelijke, maar ook in de moderne stijl.

Houten schuur op maat : onze. Een maatwerk houten schuur met overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Het traject naar een landelijke schuur of een berging op maat , begint met advies naar de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.


De binnenkant van de carport achterwand wordt ook nog zwart gebeitst binnenkort. De schuur is 12xmeter en bestaat uit een dicht gedeelte van 5x5m en twee, op mijn advies, extra brede carports van elk m bree zodat er voldoende ruimte is voor alle passagiers om ook hun autodeur open te kunnen zwaaien! Een houten schuur is een graag gezien product en geschikt voor vele doeleinden. Een schuur is onder andere te gebruiken als opbergruimte, hobbyruimte, werkplaats, relaxruimte of een combinatie hier van.


Zo kan Bulko ook een berging of schuur met overkapping leveren. Wij realiseren kleine schuurtjes maar ook complete prefab schuren op maat. Samen met u komen we tot een ontwerp dat past bij uw ideeën.


Wilt u een werkplek aan huis of wilt u uw schuur voor andere doeleinden gebruiken? Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk en denken we graag met u mee. Houtbouw op maat : alles is mogelijk!


Samen zetten we uw wensen op papier en komen we. Deze schuur wordt in Engeland een ‘Hollandse schuur ’ genoemd. Het belangrijkste kenmerk van een houten schuur is de authentieke, nostalgische uitstraling.


Door de uitstraling komt de originele, ambachtelijke wijze van bouwen weer tot zijn recht. De schuur kunnen u op maat door ons laten bouwen aan de hand van een bouwtekening. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat , een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.