vrijdag 17 augustus 2018

Grastegels leggen

Voor een milieuvriendelijke waterdoorlatende verharding. Zo worden ze vaak naast opritten aangeleg om de bermen naast die oprit te verharden, terwijl die stroken dan toch groen blijven ogen. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Met kunststof grasdallen, ook wel grastegels , grindroosters of grasplaten genoemd kan op snelle manier een stabiele groene oprit of parkeerplaats worden gerealiseerd.


Kunststof grastegels worden het meest gebruikt voor opritten en parkeerplaatsen voor normale voertuigen.

Betonnen grastegels hebben een hogere weerstand en worden het meest toegepast bij infrastructuurwerken, het verbreden van wegen en verstevigen van hellingen. Grastegels vind je in twee materialen: beton of kunststof. De kunststof grastegels of grasdallen van MultiRaster zijn vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede HDPE en hebben een lange levensduur en kunnen opnieuw gerecycled worden indien nodig. Het assortiment bestaat verder uit speciale elementen voor bochtwerk en parkeerplaatsmarkeringen, dit maakt dit product uiterst flexibel om toe te passen.


De kunststof grastegels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar (types E5 S5 Een E30) en kunnen met vele materialen worden opgevuld zoals gras, zand of grind. Lees hier onze handige tips voor het leggen van tegels voor een tuin terras. Dit stappenplan is zowel voor het maken van een terras met betontegels, keramiektegels als natuursteen tegels geschikt.


Na het leggen van de grasbetonblokken dienen de gaten te worden gevuld met bij voorkeur teelaarde om zo grasgroei te bevorderen.

Voor bermen zijn deze blokken leverbaar met één vlakke zijde. De fundering van grastegels bestaat uit twee lagen: funderingssubstraat en legbedsubstraat, samen zorgen deze producten voor een draagkrachtige basis die goed te verwerken is. De grastegel is een milieuvriendelijk product. Raadpleeg de productselector voor de productbladen, artikelbladen en technische fiches.


Een stevige ondergrond voor verkeer, met een groen karakter. Noddevelt is het juiste adres voor verschillende soorten kunststof grastegels ofwel grasplaten. Wij verkopen grastegels en graskanttegels aan zowel bedrijven als particulieren. Naast de grastegel verkopen wij ook bijbehorende producten zoals markeringsdoppen en grondankers. Kijk hier voor ons assortiment grastegels.


Re: ervaring grastegels (zowel kunststof als beton)? Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde stratenmakers uit uw regio! Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor grastegels leggen van stratenmakers in Exloerveen om te weten wat het mij gaat kosten! Afhankelijk van de belasting dient u een goede draagkrachtige fundatie-laag aan te leggen.


Vulling van de grastegels De Dng 40S grastegels kunnen het beste gevuld worden met bomengrond met een overhoogte van ca. Daarna verdichten en laten inklinken. Dit multiraster is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en is ook weer volledig recycleerbaar.

De grind- of grastegel is duurzaam, van hoge kwaliteit, eenvoudig en snel te plaatsen en waterdoorlatend. Met het gebruik van grastegels creëert u een milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding die opgaat in de groene omgeving. Door het gebruik van deze specifieke tegels blijven grasvelden egaal en stabiel. Een grastegel is een betonnen steen met grote perforaties waardoor gras e. Om jarenlang plezier te hebben van de grastegels is de kwaliteit zeer belangrijk, daarvoor moet men denken aan de kwaliteit van de gebruikte kunststof, de vorm van de grastegels , zodat deze niet omhoog komen, of juist wegzakken. Een ideale oplossing voor situaties, waarin verharding noodzakelijk is, maar het groen “bewaard” moet blijven.


Bovendien kan je deze grastegel ook gebruiken in combinatie met steenslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.