vrijdag 19 februari 2016

De staver zwembad

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen.


Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Meer dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad , foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel. Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Controleer dus regelmatig het zwemrooster voor afwijkende openingstijden.


Heb je vragen over het rooster, of wil je meer informatie over de activiteiten binnen het rooster zoals hierboven vermeld? Recreatiecentrum De Staver biedt u verschillende voorzieningen en mogelijkheden. De technische installatie is gerepareerd en – na goed verlopen testen – is zwembad De Staver op november jl.


Het zwemwater wordt continu gemonitord en voldoet aan de wettelijke bepaling van Wet Hygiëne en Veiligheid Bad- en Zwemgelegenheden (WHVBZ).

Dit betekent dat De Staver een veilig zwembad biedt voor recreatief gebruik. Conclusies Sportfondsen concludeert dat zwembad de Staver , ten aanzien van veilighei hygiëne, technische bedrijfsvoering en klimatologische omstandigheden, voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Vorige week werd in een persbericht van de gemeente de inhoud van het rapport openbaar gemaakt. De gemeente heeft daarom een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren door Sportfondsen Nederland. Dat zegt het bestuur van zwemvereniging De Schotejil.


Zo is er een zwembad , een tennisbaan, een bowlingcentrum en heel veel meer. Liever wat eten en drinken? Daarvoor kun je terecht in het partycentrum.


Een leuke plek om een bruiloft of jubileum te vieren! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Vitale Kernen heeft een kwaliteitsrapportage ontvangen over de hygiëne van de vloeren van zwembad de Staver , waarvan ze zenuwachtig wordt. De verschillende soorten bacteriën waren niet telbaar vanwege de hoge overschrijdingen.


De beantwoording en de resultaten van de metingen waren voor Vitale Kernen reden om aanvullende vragen te stellen aan het college. Het is inmiddels eind oktober en nog steeds hebben we geen antwoorden gekregen. Activiteiten in De Staver. U kunt hier naast vrijzwemmen ook baantjes trekken.


Het zwembad bestaat uit twee baden, een bubbelbad en een glijbaan.

Ook is er voor de allerkleinste kinderen een speciaal bad. Behalve zwemmen bevindt zich in De Staver ook een bowlingcentrum. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Middelharnis vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.