maandag 29 februari 2016

Elektrische overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Als u in een elektrische terrasoverkapping wilt investeren, denkt u natuurlijk goed na over het ontwerp, de optionele producten en specifieke wensen.


Elk type en merk terrasoverkapping heeft weer zijn karakteristieke uitstraling en prijs. Wij leveren elektrische schuifdaken voor diverse toepassingen.

Zo kunnen onze schuifdaken toegepast worden op serres, in de woning- en utiliteitsbouw, op glazen dakconstructies, en als overkapping voor horecagelegenheden en zwembaden. Ons unieke schuifdak systeem is opgebouwd uit aluminium profielen die aan elkaar worden bevestigd. De daken kunnen eventueel ook elektrisch worden aangedreven middels een afstandbediening. Met onze luxe elektrische schermen kunt u lekker uit de wind zitten en wordt u beschermd tegen de UV-straling van de zon. Mogelijkheden met een elektrisch scherm.


We monteren het luxe elektrische scherm achter het dak, zo zit het goed weggewerkt, is het niet (duidelijk) zichtbaar en doet het niet af aan uw mooie veranda. PERSOLA levert de meest gunstige en exclusieve elektrische overkappingen. Wordt eindelijk niet afhankelijk van het weer en geniet vier seizoenen van je buitenruimte zonder belemmerd te worden door regen en wind.

Een elektrisch bedienbare overkapping is ook duurder dan een die je handmatig open en dicht schuift. De prijzen van een uitschuifbare terrasoverkapping. Voor een uitschuifbare overkapping in de meest simpele vorm ben je ongeveer duizend euro kwijt. Je hebt dan direct een uitschuifbare terrasoverkapping met een waterafstotend doek. Maak uw overkapping compleet.


Wilt u uw overkapping uitbreiden met automatische zonwering? Op de zonwering informatiepagina leest u meer over dit unieke systeem en vindt u tevens een informatie- en installatievideo. Kom ook eens langs in onze showroom voor een demonstratie van de overkapping zonwering en laat u adviseren door één van onze. Elektrische terrasverwarmers zijn ideaal voor het verwarmen van een terras, overkapping , veranda of balkon. Elektrische heaters zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals infraroo low glare, donkerstralers en geschikt voor plafon wand of inbouw.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Geniet van het goede leven op uw terras. Een terrasoverkapping is een stijlvol element in uw buitenruimte.


Het biedt beschutting en is makkelijker toegankelijk dan. Meer over de voor- en nadelen van de verschillende brandstoffen leest u in Gas of elektrische terrasverwarming? Kiest u voor een handmatige of elektrische overkapping ?

Een uitschuifbare overkapping voor uw terras kunt u handmatig of elektrisch bedienen. Dat laatste gaat zo snel als een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening. De motor die de overkapping aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy. Electrische Pergoladoek overkapping. PERGOLA Regina SOMFY motor incl.


Dit is logisch, de prefab overkapping is al van tevoren samengesteld en hoeft alleen nog in elkaar te worden gezet. Bestand tegen alle weersomstandigheden Bekijk de mogelijkheden! Hier zijn veel minder arbeidsuren voor nodig. Met een op maat gemaakt exemplaar kun je echter veel meer kanten op en heb je de vrijheid het ontwerp precies aan te passen op wat jij zoekt. Lees ook: kunststof kozijnen plaatsen.


Je plaatst de elektrische warmtestraler in een open of gesloten ruimte, bijvoorbeeld onder een overkapping. De meeste elektrische heaters kun je aan de wand ophangen, dat bespaart je ruimte op je terras. Wat veel mensen niet weten is dat iedere soort terras verwarmer werkt met infrarood.


Infrarood is eigenlijk niets meer dan warmte. Wat wel een verschil is, is de voeding die terrasverwarming gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.