dinsdag 9 februari 2016

Overkapping eiken

Opzoek naar een mooie houten overkapping? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een houten overkapping compleet naar uw smaak gemaakt. Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig?

Zo heeft u deze spullen niet alleen snel bij de hand als dat nodig is, maar blijven ze ook goed droog en voorkomt u roestvorming en schimmelvorming. Een eiken overkapping kunt u benutten als extra hobbyruimte. De overkapping geeft een geweldige aanvulling aan uw terras of tuin. In combinatie met een terrasheater of terrasverwarmer is een eiken overkapping erg fijn om onder te vertoeven wanneer het ’s avonds afkoelt.


Een overkapping van eikenhout staat bekend om zijn warmtebehoud. De warmte blijft er gemakkelijk onder hangen. Bij Van Feij kunt u terecht voor het ontwerp en de realisatie van houten overkappingen.


Op ambachtelijke wijze worden deze houten bijgebouwen vervaardigd uit bijvoorbeeld eiken gebinten.

Een echte Van Feij overkapping kan volledig worden ingericht en afgewerkt naar uw wensen. Overweegt u een overkapping van eiken hout en wilt u graag dat het 1 maatwerk wordt? Dan bent u bij Wood and Garden, aan het juiste adres. Tuinhout Compleet helpt u graag als u een eiken overkapping wilt plaatsen.


Sfeervol Buitenleven gaat alleen voor het allerbeste en voor exclusiviteit. Eiken overkappingen van top klasse. Dat betekent dat wij alles uit de kast zullen halen om de eiken overkapping voor u te maken waar geen enkele opmerking over valt te maken. Onze timmerlieden zijn echte vaklui die niets leuker vinden om er echt een stukje vakwerk van. Maar Eikenhout heeft ook enkele nadelen: zo wil het wel eens zwart uitslaan, scheuren vertonen en trekt het graag.


Lees ons onderstaande stappenplan voor het bouwen van een eiken houten overkapping. Wat u ook wenst, niets is onmogelijk. Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen.


Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm. Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus. Al onze overkappingen zijn van hout.

Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Terrasoverkapping in eiken. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Naast terrasoverkappingen leveren en monteren wij ook uw houten overkapping tuinkamer poolhouse carport orangerie in eiken.


Bekijk onze exclusieve lijn! Het eiken dat wij verkopen komt uit Frankrijk. De rechte takvrije stam is meestal m. Van Feij heeft een voorliefde voor natuurlijke, eerlijke bouwmaterialen zoals eiken gebinten. Een Van Feij bijgebouw, carport, tuinpaviljoen, loungehuis of houten terrasoverkapping is op een ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige wijze geconstrueerd. BBQ overkappingen worden gemaakt van fijnbezaagd Douglashout.


Deze houtsoort is van nature duurzaam, dus onderhoudsvrij. Iedere paal, balk en wand heeft zijn eigen maat en wordt op ambachtelijke wijze ingemeten in het bouwwerk. Hierdoor is iedere overkapping uniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.