donderdag 25 februari 2016

Vakantiehuis met hottub

Vakantiehuis met hottub

Bespaar tot op uw reservering! Reserveer nu uw vakantiewoning. Vind vakantie huis het nu op Kensaq. De fijnste adressen met hot tub. Een hot tub boven op de berg, in de sneeuw of midden in de wei… ’s Nachts naar de sterren staren of vanuit je bed het warme water in.


Vakantiehuis met hottub

Wanneer je een vakantie boekt bij een vakantieadres waar ook een hot tub beschikbaar is, geniet je van net dat beetje extra. Luxe vakantiewoningen met privé wellness. Wij bieden dé perfecte vakantiebestemming aan om even heerlijk tot jezelf te komen! Wij verhuren bijzondere vakantiewoningen met privé wellness faciliteiten. Af en toe is het belangrijk dat u tijd met uw geliefde alleen spendeert.


En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een privé-jacuzzi of hottub buiten in de tuin. Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert. Vakantiehuisje met hottub. Er zijn in Nederland inmiddels veel vakantiehuizen met hottub of andere vormen van wellness te vinden en dit is dan ook geen uitzondering meer. Bij Onthaasten in de Achterhoek is dit allemaal mogelijk.


Voor een ontspannen vakantie in de Achterhoek zijn de vakantiehuizen met privé wellness faciliteiten ideaal. Het voordeel van de vakantiehuizen met houtgestookte hottubs ten opzichte van vakantiehuizen met een jacuzzi is dat de hottub geluidsvrij en veel natuurlijker is. Met een prachtig uitzicht op het enorme landgoed geniet je van de rust en de ruimte om je heen. Word wakker met dierengeluiden en het waaien van de wind door de bomen. In het aanbod met huisjes hebben we de mooiste huisjes met jacuzzi geselecteerd.


De mooiste huisjes met hot tub. Heerlijk hè, zo’n warm bad bij je huisje. Niet alleen de hot tub is leuk, ook de huisjes die we geselecteerd hebben zijn bijzonder. Huisje met privé jacuzzi en sauna.


Vakantiehuis met hottub

Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna, jacuzzi en buitendouche. Alle vakantiehuizen zijn geselecteerd op sfeer en ligging. Bij ieder vakantiehuisje met jacuzzi staan tips voor leuke uitstapjes in de omgeving en kun je wandelen en fietsen.


En zoek je, naast de jacuzzi, nog meer wellness, boek dan eens een vakantiewoning met sauna en zwembad. Veilig bij de bekende aanbieders. Groot aanbod tuinartikelen online! Een vakantiehuis in de natuur betekent rust, genieten en vrijheid. Hoe luxe is dat, geen drukke agenda, geen afspraken en alleen dingen doen waar je zin in hebt.


Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Samen met je partner, gezin of vrienden genieten van een luxe huisje met jacuzzi in Gelderland. Hoor de vogels fluiten en volg vanaf je terras de koeien en schapen die rustig grazen. Staar vanuit de jacuzzi naar de sterrenhemel en verwonder je over de stilte om je heen.


Tips voor huisje met Jacuzzi aan zee of leuke vakantiehuizen met een bubbebad of sauna. Grote vakantiehuizen met wellness. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Limburg, een sfeervol landhuis op de Veluwe, of trek over de grens voor een luxe villa in België of een monumentaal vakwerkhuis in Duitsland. Zo boekt u tijdens de wintermaanden een vakantiehuis met sauna om heerlijk te ontspannen, in de lente een vakantiehuis in het bos om te genieten van de ontluikende natuur of in het najaar een vakantiehuis aan zee om nog even lekker uit te waaien.


Onze website maakt gebruik van cookies. De vakantiehuizen zijn gelegen op de mooiste bestemmingen waar u heerlijk kunt genieten met uw gezin, kinderen, familie of vrienden. Want Nederland heeft veel meer te bieden dan alleen klompen, molens en tulpen.


Door de ‘grootte’ van Nederland rijdt u met de auto in ongeveer drie uur van Groningen naar Zuid-Limburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.